Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Február 13. 11:10, hétfő | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

MÁR LEHET SZAVAZNI A KOSÁRSULI ÚJ LOGÓJÁRA

MÁR LEHET SZAVAZNI A KOSÁRSULI ÚJ LOGÓJÁRA

Összesen 22 pályamunka érkezett be a Vásárhelyi Kosársuli új logópályázatára. Most két logó közül választhatják ki a csapat szurkolói, hogy melyik határozza meg a sportegyesületének jövőbeli arculatát.

A beérkezett pályázatok közül egy háromtagú szakmai bizottság választotta ki a legjobbakat. A bizottság munkájában Kiss Ferenc tervezőgrafikus, Farkas Ádám közösségi média szakértő és vizuális tartalomgyártó, valamit a Kosársuli alelnöke, Martonosi János kommunikációs szakértő vett részt. Ezt követően az egyesület elnöksége választotta ki azokat, amelyeket szavazásra bocsátottak. Ezekre a Kosársuli Facebook-oldalán szavazhatnak 2023. február 9-én csütörtök délig.

Martonosi János, a Kosársuli alelnöke elmondta: az emblémájukon szereplő, már majdnem három évtizede szolgáló öreg, zsákoló hód utódját szeretnék megtalálni. A logó megújítására nyáron indított adománygyűjtés bevétele sajnos nem fedezi az új logó költségeit, erre még most is várják az adományokat. Eddig 49.500 forintot ajánlottak fel a Kosársuli szimpatizánsai a célra. A gyűjtést már akár 1000 forinttal is segíthetik a csapat szurkolói, melyet az Adjukossze.hu oldalon ajánlhatnak fel - közölte az egyesület.

Várják cégek támogatását is, a vállalkozások a martonosi.janos@vasarhelyikosarsuli.hu címen keresztül vehetik fel a kapcsolatot a sportegyesülettel.

Amennyiben nem jön össze a pályázathoz szükséges össze, akkor más forrásból finanszírozzák a pályázat nyertesének járó 100 ezer forintos díjat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: