Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2013. Május 24. 09:45, péntek | Belföld
Forrás: InfoVáros

Május a gyerekek hónapja

Május a gyerekek hónapja

Elérkezett a május a tavasz vége és egyben a győri Négy Évszak Fesztivál Tavaszi részének utolsó hónapja. Ez a hónap egyértelműen a gyerekeké. Győrben is rengeteg helyszínen várják színes programokkal Őket.

A győri Mobilisben kreatív programokkal, színházi előadással és a győri Arabona Parkour csapatának Szaltó a falon című bemutatkozójával egybekötve tartanak gyereknapot. A Holle Anyó Színház, Egér a Marson című előadása várja a kicsiket és nagyokat.

A Likócsi Közösségi házban sem feledkeznek meg a Nemzetközi Gyermeknap megtartásáról. Itt május 26-án délután 2 órától várják a legkülönfélébb programokkal a kicsiket és szüleiket. Ebben az évben bóbita szigetévé változik a Radó-Sziget, ahova szeretettel várják a gyerekeket! A sok érdekes programban Weöres Sándorra emlékezve, legszebb verseinek alakjai elevenednek meg. Pávaszem királykisasszony kastélyában ügyességi játékokat játszhatnak a gyerekek, a békakirállyal próbára tehetik ügyességüket, felépíthetik bóbita házát, kézműves foglalkozásokon szép tárgyakat bütykölhetnek. A színpadon közben bábosok és zenészek gondoskodnak a közönség szórakoztatásáról. Mindezeken felül játékbemutató, zsonglőrtanoda, körhinta és sok egyéb színes program várja a szigetre látogatókat!

Természetesen a győri állatkert sem marad ki a gyereknapi programot szervezők sorából. Az állatsimogatás és játszóház mellett ajándékokkal és meglepetéssel kedveskednek az őket meglátogató gyerekeknek. A Vaskakas bábszínház pedig ingyenes előadással ünnepli a gyereknapot. Végül, de nem utolsó sorban, a Győr Plázában ezen a napon délutántól játszóház, kézműves foglalkozások, vetélkedő és meglepetés fellépő is várja a gyerekeket!
Ismét érdemes Győrbe látogatni, gyermeknap alkalmából megannyi programmal szolgál a családoknak a város. Most már csak a jó időben kell reménykedni! A Győrbe látogató családok számára kínál nyugodt környezetben elérhető áron szállást a Hotel Paár Szieszta.

Hotel Paár Szieszta
9024 Győr, Attila u 41-43.
Tel./fax: +36 96/527-443
+36 96/427-444
E-mail: szieszta@hotelspaar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 29. 14:04, vasárnap | Belföld

Szijjártó Péter: húsexportengedélyt kapott Magyarország a Fülöp-szigetekre

Hosszú évek kitartó munkájának eredményeként első alkalommal kaptak húsexportengedélyt magyar vállalatok a Fülöp-szigetek piacára - jelentette be Facebook-bejegyzésben a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap.

2023. Január 29. 14:03, vasárnap | Belföld

Mintegy 700 millióan utaztak tavaly a MÁV-Volán-csoport járatain

Tavaly csaknem 700 millióan utaztak a MÁV-Volán-csoport, vagyis a MÁV-Start, a MÁV-HÉV és a Volánbusz járatain - tájékoztatta a MÁV Zrt. vasárnap az MTI-t.

2023. Január 29. 13:58, vasárnap | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: a magyar haderő harckészségének a legjobbnak kell lennie

Fontos, hogy a magyar haderő harckészsége mindenkor a legjobb legyen - jelentette ki a honvédelmi miniszter a kormány Facebook-oldalára vasárnap feltöltött videóban.

2023. Január 29. 08:22, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

Ezen a héten sem volt ötös a lottón.