Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Augusztus 11. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: technika.us

LG G2 - végre itt az LG új zászlóshajója

LG G2 - végre itt az LG új zászlóshajója

Hosszú várakozás, sok pletyka és kiszivárgott információk után augusztus 7-én New York városában végre hivatalosan is bemutatkozott a nagyközönségnek az új LG G2 okostelefon.

Az LG új zászlóshajója 5.2 colos érintőkijelzője 1080p Full HD felbontáson működik. Az átlagos okostelefonokkal szemben a G2-nél nincsenek fizikai gombok a ház oldalán vagy tetején, helyette a hátlapon, közvetlenül a kamera alatt kapott helyet néhány. S ha már kamera: a készülék az első olyan telefon, amely 13 megapixeles kamerával rendelkezik, mely LED vakuval és optikai képstabilizátorral teszi lehetővé a magas minőségű fotók készítését. Párját az előlapon egy 2.1 megapixeles kamera formájában kell keresni. Az LG G2 belseje négymagos, 2.3GHz-es Qualcomm Snapdragon 800 processzort, 2GB RAM-ot, valamint 32 vagy 64GB belső memóriát rejt. A tárolóhely microSD kártyával még tovább növelhető. A telefonon Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszer fut, az energiaellátásról pedig egy 3000 mAh akkumulátor gondoskodik. Természetesen a készüléket olyan általános funkciókkal is ellátták, mint a Wi-Fi, a Bluetooth 4.0, az NFC, a GPS, de támogatja a 4G/LTE csatlakozást is.

A tavaly bemutatott LG Optimus G utódja, az LG G2 138.5 x 70.9 x 8.9 mm-es méretekkel bír. A fekete és fehér színben is kapható készülék hamarosan a nagy amerikai szolgáltatók (AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon) kínálatában fog debütálni. Ára egyelőre nem ismert.

Címkék: LG G2, okostelefon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk