Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. Szeptember 20. 11:50, péntek | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Lezárt akta: Elvitték a buszt, de nem volt engedélyük

Lezárt akta: Elvitték a buszt, de nem volt engedélyük

A szegedi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a társasággal szemben, akik kinyitottak, majd elvittek egy parkoló buszt a sándorfalvi autóbusz-állomásról. Eljárás indult ellenük.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2019. április 6-án hajnalban vitték el a sándorfalvi autóbusz-pályaudvaron lévő tömegközlekedési eszközt. Mivel tudták hogyan kell kinyitni, beszálltak, majd a 23 éves egyik elkövető elindította a járművet. Útjuk alatt kidöntöttek egy közlekedési táblát, melynek során a busz oldala megsérült.

Amikor visszatértek Sándorfalvára, a kiérkező járőrök igazoltatták, majd előállították őket. Kihallgatásukon a gyanúsítottak elismerték a cselekmények elkövetését. A három fiatal ellen jármű önkényes elvétele, valamint az önjelölt vezetővel szemben engedély nélküli vezetés és ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt indult eljárás.
A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: