Városlista
2021. május 7, péntek - Gizella

Hírek

2021. Március 10. 16:08, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Letartóztatták az élettársa megölésével gyanúsított tiszavárkonyi nőt

Letartóztatták az élettársa megölésével gyanúsított tiszavárkonyi nőt

Letartóztatta az élettársa megölésével gyanúsított tiszavárkonyi nőt a Szolnoki Járásbíróság, a döntés végleges - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

Az eddigi adatok szerint a 43 éves nő és élettársa március 6-án este erősen ittasan tértek haza otthonukba. Hamarosan összevesztek, majd a nő felkapott egy tizennyolc centiméter hosszú pengéjű konyhakést és többször megszúrta párját. Az egyik szúrás a férfi mellkasába, egy másik a hasába hatolt, de több szúrás érte a karját és a hátát is - közölte a főügyészség.

A nő magára hagyta az eszméletlen sértettet, átszaladt a közelben lakó édesanyjához, aki értesítette a mentőket. A férfi azonban a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 07. 18:11, péntek | Belföld

A rektorok dönthetnek a félév befejezésének módjáról az egyetemeken

Hétfőtől az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett visszatérhetnek a hallgatók a felsőoktatási intézményekbe, amelyek akár személyes jelenlétet igénylő vizsgákat is szervezhetnek.

2021. Május 07. 15:09, péntek | Belföld

Extrém szélsebességű viharokat okoz a klímaváltozás Magyarországon

Fokozódó, extrém szélsebességű viharokat és ezzel együtt növekvő viharkárokat hoz a klímaváltozás Magyarországon

2021. Május 07. 13:51, péntek | Belföld

Csempészcigivel tömött autóval okozott ittasan balesetet a menekülő autós

Ötezer doboz csempészett cigarettát találtak egy, a rendőrök elől menekülő ukrán-magyar állampolgárságú férfi autójában Tunyogmatolcs és Győrtelek között - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken

2021. Május 07. 12:47, péntek | Belföld

Újabb lépéseket tehetünk a régi életünk felé

A kedvező járványügyi adatoknak és a kórházban ápoltak csökkenő számának köszönhetően újabb intézkedések következhetnek, amelyekkel vissza lehet térni a régi életünk felé