Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2018. December 18. 17:50, kedd | PR

Alakformálás a legkellemesebben?

Alakformálás a legkellemesebben?

Vége a nyárnak? Egy kellemes dolog van benne: nem kell tökéletes formában fel-alá suhanni a strandon jópár hónapig. Ilyenkor el is feledkezünk a csodás alak iránti vágyunkról. Egészen az év végi ünnepi és buli szezonig.

Partiszezon a legjobb vacsorák időszakában

Feszes ruhák, csillogó harisnyák? Elég sok nőnek stresszes, hogy szexin nézzen ki mondjuk a karácsonyi céges partin vagy elő- közép- és utószilveszterkor. (A férfiakkal majd máskor foglalkozunk, de nekik sem könnyű.)
Igazságtalanság, hogy Márton-nap és a Mikulás környéki csoki özön után következik el az az időszak, mikor buliba kell járni, gondolhatjuk jogosan. Ám szerencsére számos bevált megoldás áll a rendelkezésünkre a probléma orvoslására.
Az egyik lehetőség, hogy a december heteit a futópadon, taposógépen, esetleg a Margitsziget köreit róva töltjük, és elkerülünk mindent, ami édes, zsíros illetve kalóriát tartalmaz. Ellenségnek tekintjük a csoki télapókat, csoki rénszarvasokat és egyebeket. Nem kóstoljuk meg a szaloncukor újdonságokat, sem a rokonok desszertjeit. Salátát kérünk öntet nélkül a céges év végi vacsorán.
Ebben az esetben valószínűleg beleférünk a rövid partiruhánkba, ami ráadásul a szezonnak megfelelően - optikailag nagyító módon - fényes, strasszos.
A stresszoldás másik formája, hogy egy webshopban végignézzük az alakformáló alsónemű kínálatot, és egy kattintással kiválasztjuk a nekünk megfelelő darabot, egy másik kattintással pedig megrendeljük.
Ugyanis ma már bármilyen igényre vannak olyan alsó öltözetek, amelyek a megfelelő formába hoznak, amellett, hogy a leginkább alakot megmutató ruha alatt is láthatatlanok maradnak.

A sztárok is felvállalják

Ezeknek a daraboknak az ősei a fűzők, amelyekkel egykor minden ‘nyilvános’ szereplésen karcsúbbra húzták magukat a hölgyek. A mostani darabok összehasonlíthatatlanul kényelmesebbek, pihekönnyűek és bőrbarát anyagból készülnek. Választhatunk alakformáló bugyit, amellyel egy hófehér miniszoknyát is bátran be lehet vállalni. Push up melltartóval kiegészítve álomalakot varázsol egy ilyen darab.
Ha ‘átfogóbb’ problémamegoldásra van szükségünk, bodyk, leggingsek is a rendelkezésünkre állnak. Akár a kar is formázható, ha nem tartjuk elég feszesnek - persze fölé hosszú ujjú ruhát érdemes felvenni.
Az alakformáló ruhákba néha nem egyszerű belebújni, mivel nagyon feszesek, de éppen ezért komoly alakító hatással bírnak: elrejtik a problémás területeket és kiemelik azt, amit érdemes. Nem titok, hogy Kim Kardashian kettőt vesz fel egy ilyen szerelésből, hogy még jobban érvényesüljön a hatása.
Egy partit sem kell kihagynunk, és egy finom koktélról sem kell lemondanunk a diétánk miatt, nyugodtan élvezhetjük az év végi, no és a farsangi buliszezont.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 19:04, csütörtök | PR

Fekete és fehér - a strand királynőjévé tesznek

Az utóbbi évek vezető trendje a színek zabolátlan használata. Ám ha a megunhatatlan feketét és fehéret használjuk, egész biztosan magunkra vonjuk a figyelmet.

2019. Június 06. 19:02, csütörtök | PR

Érezd magad főnöknek és válassz ehhez illő forgószéket

Egy nap során számos döntést hozunk meg, kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. Vannak olyan témák, amiknek alaposan utánajárunk, mielőtt döntést hoznánk, azonban sokszor még így sem veszünk figyelembe minden szempontot.

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.