Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. December 18. 17:50, kedd | PR

Alakformálás a legkellemesebben?

Alakformálás a legkellemesebben?

Vége a nyárnak? Egy kellemes dolog van benne: nem kell tökéletes formában fel-alá suhanni a strandon jópár hónapig. Ilyenkor el is feledkezünk a csodás alak iránti vágyunkról. Egészen az év végi ünnepi és buli szezonig.

Partiszezon a legjobb vacsorák időszakában

Feszes ruhák, csillogó harisnyák? Elég sok nőnek stresszes, hogy szexin nézzen ki mondjuk a karácsonyi céges partin vagy elő- közép- és utószilveszterkor. (A férfiakkal majd máskor foglalkozunk, de nekik sem könnyű.)
Igazságtalanság, hogy Márton-nap és a Mikulás környéki csoki özön után következik el az az időszak, mikor buliba kell járni, gondolhatjuk jogosan. Ám szerencsére számos bevált megoldás áll a rendelkezésünkre a probléma orvoslására.
Az egyik lehetőség, hogy a december heteit a futópadon, taposógépen, esetleg a Margitsziget köreit róva töltjük, és elkerülünk mindent, ami édes, zsíros illetve kalóriát tartalmaz. Ellenségnek tekintjük a csoki télapókat, csoki rénszarvasokat és egyebeket. Nem kóstoljuk meg a szaloncukor újdonságokat, sem a rokonok desszertjeit. Salátát kérünk öntet nélkül a céges év végi vacsorán.
Ebben az esetben valószínűleg beleférünk a rövid partiruhánkba, ami ráadásul a szezonnak megfelelően - optikailag nagyító módon - fényes, strasszos.
A stresszoldás másik formája, hogy egy webshopban végignézzük az alakformáló alsónemű kínálatot, és egy kattintással kiválasztjuk a nekünk megfelelő darabot, egy másik kattintással pedig megrendeljük.
Ugyanis ma már bármilyen igényre vannak olyan alsó öltözetek, amelyek a megfelelő formába hoznak, amellett, hogy a leginkább alakot megmutató ruha alatt is láthatatlanok maradnak.

A sztárok is felvállalják

Ezeknek a daraboknak az ősei a fűzők, amelyekkel egykor minden ‘nyilvános’ szereplésen karcsúbbra húzták magukat a hölgyek. A mostani darabok összehasonlíthatatlanul kényelmesebbek, pihekönnyűek és bőrbarát anyagból készülnek. Választhatunk alakformáló bugyit, amellyel egy hófehér miniszoknyát is bátran be lehet vállalni. Push up melltartóval kiegészítve álomalakot varázsol egy ilyen darab.
Ha ‘átfogóbb’ problémamegoldásra van szükségünk, bodyk, leggingsek is a rendelkezésünkre állnak. Akár a kar is formázható, ha nem tartjuk elég feszesnek - persze fölé hosszú ujjú ruhát érdemes felvenni.
Az alakformáló ruhákba néha nem egyszerű belebújni, mivel nagyon feszesek, de éppen ezért komoly alakító hatással bírnak: elrejtik a problémás területeket és kiemelik azt, amit érdemes. Nem titok, hogy Kim Kardashian kettőt vesz fel egy ilyen szerelésből, hogy még jobban érvényesüljön a hatása.
Egy partit sem kell kihagynunk, és egy finom koktélról sem kell lemondanunk a diétánk miatt, nyugodtan élvezhetjük az év végi, no és a farsangi buliszezont.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat