Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2018. Július 25. 08:29, szerda | Helyi

Légfrissítő ami fertőtlenít is

Légfrissítő ami fertőtlenít is

Bármilyen hihetetlen, létezik olyan légfrissítő ami fertőtlenít és kellemes illatot is biztosít is egyben. Hogy még mesterséges anyagokat sem tartalmaz és környezetbarát?

Igen, ez a valóság és mi még tudjuk is, hogy melyik az.

Mi okozza a kellemetlen szagokat és mi semlegesíti őket?

Amennyiben városban lakunk, akkor a kinti, városi levegő beszivárgása, a szmog, ami ezáltal beköltözhet a lakásunkba. Esetleg a sütés-főzés keltette illatok, amit már nem tudunk kiszellőztetni, ha olyan helyen lakunk akkor akár a doh és a penész is olyan tényező lehet, amiktől legszívesebben megszabadulnánk.

Erre készítették a különböző növényiesszencia kivonatokat, amik képesek elfedni a kellemetlen szagokat és emellett még fertőtlenítik is a levegőt. Sőt, tovább megyünk, még a betegségek megelőzésében is kulcsszerepet vállalnak, segítenek megelőzni a vírusok szaporodását, így megállítják a terjedését. Mivel minden helyiségben más aroma a célszerű, így kedvünkre válogathatunk közülük.

Az Aromax természetes illóolajcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy tisztítsa a lakókörnyezetünk levegőjét, valamint friss illatot biztosítson még akkor is, ha csak 1-2 fújásnyit alkalmazunk belőle. A koncentrált összetevőinek hála minden esetben, tartósan kellemes illatot biztosít.

Kifejezetten légút tisztító hatása miatt nagyon ajánlatos használni őket, de ha csak jó illatot szeretnénk, akkor is megtaláljuk a nekünk megfelelőt. Bár fő funkciójuk az élettér levegőjének tisztán tartása és szagtalanítása, gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonságokkal is rendelkeznek. Nem csoda, hogy hatásosak és nagy népszerűségnek örvendenek, mivel a sz illóolajok egymás jó tulajdonságait erősítik benne, így egy kifejezetten ütős elegy képződik a káros részecskék számára.

Antibakteriális összetételek közül hétféle illatkeverékből választhatsz: borsosmenta-eukaliptusz-rozmaring, citrom-fahéj-szegfűszeg, eukaliptusz-borsosmenta-kakukkfű, citromfű-borsosmenta-szegfűszeg, kubeba-citrom, vagy levendula-teafa, de tavaszi kedvencünk az Antibacteria levendula-mandarin spray. Ezek mindegyike semlegesíti a szagokat, valamint nyugtató hatással vannak az érzékeinkre, hamar ellazulhatunk, így különösen jó, ha egy lágy illat marad estére a könnyebb elalvás érdekében.

Mandarin-levendula spray

Valószínűleg mindenki emlékszik, hogy a mandarin szezonban előszeretettel tesszük a mandarin héját a radiátorra, amitől az egész helyiség kellemes, gyümölcsillatú lesz. A mandarin héja olyan olajat tartalmaz, ami megnyugtatja a feszült embereket, csillapítja a szorongást és jó hatással van az álmatlanságra is. Emellett természetesen remekül semlegesíti a kellemetlen szagokat.

A levenduláról pedig ki ne tudná, hogy rendkívül nyugtató hatású és nagyon jó hatással van a fejfájással küszködőkre. A belőle kinyert olaj többnyire ugyanazon tulajdonságokkal rendelkezik, mint a mandariné, éppen ezért remek kombinációt alkotnak együtt.

Ha felkeltettük érdeklődésed, válogass bizalommal termékeink között, vagy az Aromax szakértőit, ha esetleg kérdésed adódna!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 10. 12:06, péntek | Belföld

A KSH szerint olcsóbbak lettek az üzemanyagok itthon, a szomszédos országok áranál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 626, míg a régiós országokban 616 forint volt.

2024. Május 10. 12:05, péntek | Életmód

Együttműködési megállapodást kötött a Gondosóra program és a gyógyszerészkamara

A tájékoztatás és koordináció, később pedig a 65 évesnél idősebbek gördülékenyebb gyógyszerhez jutása érdekében együttműködési megállapodást kötött a Kormányzati Szolgáltató Központ Nonprofit Kft. és a Magyar Gyógyszerészi

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.