Városlista
2024. június 21, péntek - Alajos

Hírek

2011. Július 26. 07:29, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Le akarta mészárolni családját

Le akarta mészárolni családját

Több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indított eljárást a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki késsel támadt feleségére, lányára és gyermekkorú unokájára.

Egyelőre tisztázatlan okból támadt késsel feleségére, lányára és gyermekkorú unokájára egy férfi vasárnap dél körül, Orosházán. A megtámadott családtagok elmenekültek, így személyi sérülés nem történt.

A helyszínre riasztott rendőrök elfogták az 51 éves férfit, és ellene több emberen és tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés kísérlete miatt indítottak eljárást. A támadót őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. (rá)

HavariaPress

Címkék: emberölés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.