Városlista
2020. április 4, szombat - Izidor

Hírek

2012. Január 03. 14:10, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu

Látta a fiatal lányt és fiút?

Látta a fiatal lányt és fiút?

Egy fiatal testvérpárt keres a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság – tudatta az MNO-val a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A hatóság mindkét fiatal ügyében közigazgatási eljárást folytat.

A 13 éves Harsányi András gondozási helyének ideiglenes megváltoztatásáról még tavaly november 8-án határozott a kazincbarcikai gyámhivatal, azonban a kiskorú beszállításáról nem tudtak gondoskodni – olvasható a közleményben. A hivatal a fiút a későbbiekben sem tudta felkutatni, ezért a városi rendőrség közigazgatási eljárást folytat előkerítése érdekében. A hatóságok által adott személyleírás szerint Harsányi András körülbelül 150 centiméter magas, 50 kilogramm, vékony testalkatú, szőkésbarna hajú, kék szemű. Különös ismertetőjele nincs.

Nővére, a 15 éves Harsányi Nikoletta november 17-én az iskola után nem tért vissza a miskolci gyermekvédelmi központba, a hatóságoknak eddig nem sikerült felkutatniuk. Személyleírása: körülbelül 154 centiméter magas, 53 kilogramm, normál testalkatú, szőkésbarna hajú, kék szemű. Különös ismertetőjele nincs. Eltűnésekor farmernadrágot, sportcipőt és fehér kabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a két fiatal tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ügyeletét a 06-48/510-550-es telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívót.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 06:10, péntek | Kék hírek

Letartóztatták az élettársát életveszélyesen megkéselő budapesti nőt

Egy hónapra elrendelték egy budapesti nő letartóztatását, aki a gyanú szerint hétfőn a XIV. kerületi lakásukban megkéselte élettársát - tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-t.

2020. Április 01. 18:53, szerda | Kék hírek

Viccből tett betontalpat a sínekre egy fiatal

Somogyszentpál felé közlekedő személyvonaton tartózkodók testi épségét sodorta veszélybe a felelőtlen magatartás.

2020. Március 31. 07:59, kedd | Kék hírek

Betört és randalírozott egy férfi a debreceni Nagytemplomban

Betört egy férfi hétfő este a debreceni Református Nagytemplomba - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

2020. Március 30. 10:45, hétfő | Kék hírek

Harminchárom határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

Harminchárom határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.