Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2011. Október 17. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Larry Hagman: "Túlélem a rákot!"

Larry Hagman:

Larry Hagman, - aki Jockey Ewing szerepét alakította a 80-as évek legsikeresebb sorozatában, a Dallasban - nemrégiben közleményt adott ki. Bejelentette, hogy rákos.

"Jockey Ewingként mindent túléltem, megvesztegetést, zsarolást és csalást. Egyszerűen utolérhetetlen voltam, de a rák elől nem tudtam elfutni." - áll a 80 éves sztár közleményében. Hagman nem árulta el, pontosan milyen típusú rákja van, de állítása szerint a betegség "egy nagyon hétköznapi és gyógyítható fajtájától szenved".

Annak ellenére, hogy a színész rendszeresen jár majd kezelésekre, továbbra is dolgozni akar. A napokban kezdi ugyanis újra forgatni a Dallas sorozatot a TNT csatorna. "12 év telt, de azt senki sem felejtheti el, Jockeyt nem lehet legyőzni!" - mondta mosolyogva Hagman. A színész mellett a sorozatot készítő csatorna is kiáll, amiben csak tudják segíteni fogják a sztárt. Ahogy egykori kollégái, Patrick Duffy és Linda Gray is - akikkel újra közösen forgat -, mindent megtesznek majd azért, hogy ismét együtt legyen a Ewing család. "Folyamatosan kezelésekre járok, miközben a Dallas új részeit forgatjuk. De ennél jobbat el sem tudok most képzelni magamnak, olyan emberekkel leszek körülvéve, akiket szeretek, és akik szeretnek. Ez lesz a záloga a gyógyulásomnak." ? olvasható Hagman közleményében. A színész nem először néz szembe a rákkal: 1990-ben májrákot diagnosztizáltak nála, amit hosszas kezelés, majd végül egy májátültetés után sikeresen legyőzött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett