Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2011. Július 26. 14:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Lángok pusztították el a nyírbogdányi üzemet

Lángok pusztították el a nyírbogdányi üzemet

Kigyulladt és leégett egy húsüzem egyik épülete hétfőn este Nyírbogdányban. A tűzben egy ember megsérült.

Hétfőn este riasztották a tűzoltókat a község belterületén lévő üzemhez. A húsfeldolgozó 300 négyzetméteres csarnokában keletkezett a tűz. A lángok ellepték a fél csarnokot, mikor a tűzoltók megkezdték az oltást. A helyieken kívül a környező településekről is érkeztek tűzoltóegységek. A lángok terjedését megakadályozták, de az épület így is jelentősen károsodott a tűzben. Az eset során egy ember könnyű égési sérüléseket szenvedett. A tűz keletkezésének okát még vizsgálják, a kár jelentős, százmilliós nagyságrendű lehet. (lm)

HavariaPress

Címkék: tűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.