Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Május 29. 07:25, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga életére törtek Indonéziában

Lady Gaga életére törtek Indonéziában

Muszlim szélsőségesek fenyegetései miatt lemondta indonéziai koncertjét Lady Gaga. A sztár különleges módon szeretné kárpótolni a helyi rajongóit.

A személyes biztonságával kapcsolatos aggodalmak miatt lemondta indonéziai koncertjét Lady Gaga. A június 3-ára, Dzsakartába meghirdetett fellépésre már 52000 jegyet adtak el, a muszlim szélsőségesek azonban folyamatosan tiltakoztak és fenyegetőztek, szerintük ugyanis az énekesnő megrontja a fiatalságot, így a rendőrség végül nem adott engedélyt a koncert megtartására, Lady Gaga pedig kénytelen volt visszakozni.

"Nagyon sajnálom a rajongókat. Legalább annyira, ha nem jobban összetört ez a hír engem is, mint titeket - írta Lady Gaga a Twitteren. - Ti vagytok a mindenem, ezért megpróbállak benneteket valami különlegességgel kárpótolni. Még jobban szeretem Indonéziát, mint eddig."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára