Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. November 23. 11:03, kedd | Helyi
Forrás: MÁVINFORM

Közlekedési rend keddtől a ceglédi és a lajosmizsei vonalakon

Közlekedési rend keddtől a ceglédi és a lajosmizsei vonalakon

Kőbánya-Teher állomáson a vonatközlekedésben már csak kisebb fennakadást okozó korlátozások érvényesek, a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon 5-10 perccel hosszabb menetidőre lehet számítani.

November 23-án, keddtől már csak a lajosmizsei vonali vonatok közlekednek rövidebb útvonalon a torlódások és nagyobb késések megelőzése érdekében.

Az S21-es vonatok csak Kőbánya-Kispest és Lajosmizse között közlekednek mindkét irányban. Kőbánya-Kispestről óra 33-kor indulnak a vonatok, csatlakozásra nem várnak. A lajosmizsei vonal utasainak a gyorsabb eljutás érdekében a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon érdemes a BKK járataival utazni. Csak a lajosmizsei vonali vonatokkal utazók esetében fogadják el keddtől az érvényes vasúti jegyeket és bérleteket az M3-as metrón Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, valamint az M3-as metrópótlón a Nagyvárad tér és a Nyugati pályaudvar között.

Keddtől minden Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony és Budapest–Cegléd–Szeged vonalon közlekedő vonat menetrend szerint a Nyugati pályaudvarig közlekedik és onnan indul. A debreceni, nyíregyházi, záhonyi és szegedi InterCity-k is a teljes útvonalon közlekednek, de már nem állnak meg Kőbánya alsón és a korábbi felármentesség is megszűnt.

A műszaki hibáról és a helyreállításról itt olvasható hír: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/kobanya-teher-allomason-tovabbra-dolgoznak-biztositoberendezes-helyreallitasan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.