Városlista
2021. november 27, szombat - Virgil

Hírek

2021. November 23. 11:03, kedd | Helyi
Forrás: MÁVINFORM

Közlekedési rend keddtől a ceglédi és a lajosmizsei vonalakon

Közlekedési rend keddtől a ceglédi és a lajosmizsei vonalakon

Kőbánya-Teher állomáson a vonatközlekedésben már csak kisebb fennakadást okozó korlátozások érvényesek, a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon 5-10 perccel hosszabb menetidőre lehet számítani.

November 23-án, keddtől már csak a lajosmizsei vonali vonatok közlekednek rövidebb útvonalon a torlódások és nagyobb késések megelőzése érdekében.

Az S21-es vonatok csak Kőbánya-Kispest és Lajosmizse között közlekednek mindkét irányban. Kőbánya-Kispestről óra 33-kor indulnak a vonatok, csatlakozásra nem várnak. A lajosmizsei vonal utasainak a gyorsabb eljutás érdekében a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon érdemes a BKK járataival utazni. Csak a lajosmizsei vonali vonatokkal utazók esetében fogadják el keddtől az érvényes vasúti jegyeket és bérleteket az M3-as metrón Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, valamint az M3-as metrópótlón a Nagyvárad tér és a Nyugati pályaudvar között.

Keddtől minden Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony és Budapest–Cegléd–Szeged vonalon közlekedő vonat menetrend szerint a Nyugati pályaudvarig közlekedik és onnan indul. A debreceni, nyíregyházi, záhonyi és szegedi InterCity-k is a teljes útvonalon közlekednek, de már nem állnak meg Kőbánya alsón és a korábbi felármentesség is megszűnt.

A műszaki hibáról és a helyreállításról itt olvasható hír: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/kobanya-teher-allomason-tovabbra-dolgoznak-biztositoberendezes-helyreallitasan

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 23. 11:10, kedd | Helyi

Egy embercsempészt fogtak el és több illegális migránst tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében

A rendőrök az éjszaka folyamán elfogtak egy embercsempészt, továbbá 26 illegális migránst tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében.

2021. November 23. 11:09, kedd | Helyi

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében

A rendőrök 10 illegális migránst tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében, akik jogellenesen próbáltak meg bejutni az országba.

2021. November 23. 11:07, kedd | Helyi

Versenyelőny az energiahatékonyság

Jó üzlet a raktárak korszerűsítése, mert gyorsabban és drágábban adhatók ki a korszerű, szigetelt raktárak

2021. November 22. 14:49, hétfő | Helyi

A láthatóság paradoxona

A láthatóság paradoxona címmel tart alkotói tárlatvezetést Szabó Franciska festőművész,