Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Január 28. 17:47, szombat | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

KÖTELEZŐ RÖVIDEN: MAFC-KOSÁRSULI

KÖTELEZŐ RÖVIDEN: MAFC-KOSÁRSULI

A sereghajtó otthonában lép pályára a tabellát jobb gólkülönbségével már vezető Vásárhelyi Kosársuli.

A MAFC elleni mérkőzésen tovább hizlalhatják a második Miskolccal szembeni előnyüket Utasi Gábor fiai. Erre minden esélyük megvan, mivel a fővárosiak eddig mindössze háromszor tudtak diadalmaskodni az idényben.

A budapestiek mérlege éppen fordítottja a Kosársuliénak, mivel három sikerük mellett épp tíz vereséget jegyeznek. Ez épp kapóra jöhet Vas Péteréknek, akikre már ráférne egy nyugodtabb mérkőzés, mivel az elmúlt heteik menetrendje akár vesszőfutásként is jellemezhető lenne. A MEAFC ellen hajszál híján nyertek, Tiszaújvárosban az utolsó percekben győztek, míg Nyíregyházán szintén komoly meccset vívtak a Hepp-kupában, minek vereség lett a vége, de a szokatlan szerkezetben pályára lépő Eger elleni csata sem volt igazán könnyűnek mondható.

A Hódmezővásárhely célja továbbra is az, hogy bejusson a rájátszásba, amihez keleten az első négyben kell végezniük. Ehhez minden diadalra szükségük van. Vasárnap kötelező begyűjteniük a győzelmet Budapesten. Igaz, mint tudjuk sokszor a kötelező győzelmek megszerzése a legnehezebb. Ráadásul a fiatal játékosokból álló MAFC több szoros mérkőzésen majdnem meglepetést okozott, sőt a nemrég még az élbolyhoz tartozó, most ötödik Tiszaújvárost is két vállra fektette…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: