Városlista
2019. november 14, csütörtök - Aliz

Hírek

2016. Március 04. 18:24, péntek | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Kötelező a győzelem Egerben

Kötelező a győzelem Egerben

A bajnokságban vitézkedő U20-as csapat mellett a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos csapatának is fellépése lesz szombaton Egerben.

A kék-sárgák múlt héten egy horrorba illő összecsapáson győztek a Miskolc ellen. Ezúttal a kötelezőt kell hozniuk Vas Péteréknek.

Az egrieknek eddig 5 sikerük van az idényben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lennének veszélyesek bárkire, amit jól bizonyít, hogy olyan ellenfeleket tudtak legyűrni, mint a MEAFC, vagy éppen a Salgótarján. Azt a vásárhelyi közönség is láthatta, hogy a miskolciakat nem volt egyszerű legyőzni, de a salgótarjániak elleni találkozóról sem lehetnek szép emlékeik. A hevesiek közül két játékost emelhetünk ki. Tóth Zoltán és Máté Balázs egyaránt 14 pont körül átlagol.

A kérdés, hogy a Kosársuli melyik arcát mutatja majd a hétvégén. Az eddig botladozó csapatot láthatjuk majd Egerben, vagy a Miskolc ellen, a rangadó végén ellentmondást nem tűrő és nagy akarattal kosárlabdázó gárda lép majd pályára? Egy biztos, Varga Dánielék nem hibázhatnak a következő meccseken, ha be akarnak jutni a felsőházi rájátszásba. Ehhez viszont higgadtan, ugyanakkor kreatívan és pörgősen kell játszaniuk szombaton.

A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb 2016. március 12-én szombaton 18 órakor lép pályára a Hódtói Sportcsarnokban.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 07:34, csütörtök | Belföld

Kilenc embert fogtak el egy fővárosi zászlóégetés miatt

A rendőrség kilenc embert fogott el a fővárosi Auróra utcai, október 23-án történt zászlóégetéssel kapcsolatban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerda este a rendőrség honlapján.

2019. November 14. 07:33, csütörtök | Külföld

Pestises betegeket kezelnek Pekingben

Tüdőpestissel fertőzött betegeket szállítottak az észak-kínai Belső-Mongol Autonóm Területről egy Peking belvárosában található kórházba, hogy megfelelő ellátásban részesülhessenek

2019. November 14. 07:22, csütörtök | Belföld

Egy hét maradt a csoportos társasági adózás választására

November 20-ig jelentkezhetnek be a csoportos társasági adózásra az adóhatóságnál azok a társaságok, amelyek 2020-tól így kívánnak adózni, kihasználva az ebben rejlő költség- és adómegtakarítási lehetőségeket

2019. November 14. 07:16, csütörtök | Bulvár

Rejtély a marsi légkör szezonálisan ingadozó oxigénszintje

Az űrkutatás történetében először sikerült tudósoknak megmérni a Mars Gale kráterének felszíne fölötti légkört alkotó gázok szezonális változásait.