Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2016. Március 04. 18:24, péntek | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Kötelező a győzelem Egerben

Kötelező a győzelem Egerben

A bajnokságban vitézkedő U20-as csapat mellett a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos csapatának is fellépése lesz szombaton Egerben.

A kék-sárgák múlt héten egy horrorba illő összecsapáson győztek a Miskolc ellen. Ezúttal a kötelezőt kell hozniuk Vas Péteréknek.

Az egrieknek eddig 5 sikerük van az idényben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lennének veszélyesek bárkire, amit jól bizonyít, hogy olyan ellenfeleket tudtak legyűrni, mint a MEAFC, vagy éppen a Salgótarján. Azt a vásárhelyi közönség is láthatta, hogy a miskolciakat nem volt egyszerű legyőzni, de a salgótarjániak elleni találkozóról sem lehetnek szép emlékeik. A hevesiek közül két játékost emelhetünk ki. Tóth Zoltán és Máté Balázs egyaránt 14 pont körül átlagol.

A kérdés, hogy a Kosársuli melyik arcát mutatja majd a hétvégén. Az eddig botladozó csapatot láthatjuk majd Egerben, vagy a Miskolc ellen, a rangadó végén ellentmondást nem tűrő és nagy akarattal kosárlabdázó gárda lép majd pályára? Egy biztos, Varga Dánielék nem hibázhatnak a következő meccseken, ha be akarnak jutni a felsőházi rájátszásba. Ehhez viszont higgadtan, ugyanakkor kreatívan és pörgősen kell játszaniuk szombaton.

A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb 2016. március 12-én szombaton 18 órakor lép pályára a Hódtói Sportcsarnokban.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 24. 18:05, vasárnap | Belföld

Több mint 110 ezer ember bértámogatására érkezett igény

Mostanáig már több mint 110 ezer ember bértámogatására adtak be igényt a vállalkozások, amelyek ennek révén meg tudják tartani a munkavállalóikat rövidített foglalkoztatás keretében

2020. Május 24. 17:03, vasárnap | Külföld

Négy uniós ország ellenjavaslattal él a német-francia helyreállítási alappal szemben

Ausztria, Svédország, Dánia és Hollandia alternatív javaslatot nyújtott be a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak ellensúlyozására a hét elején ismertetett, német-francia kezdeményezésű helyreállítási alappal szemben

2020. Május 24. 15:33, vasárnap | Belföld

Megjelent az iskolák júniusi működését szabályozó kormányrendelet

Megjelent az iskolák júniusi működését szabályozó kormányrendelet a Magyar Közlönyben, június 2. és június 15. között továbbra is tantermen kívüli, digitális munkarend szerint folyik az oktatás.

2020. Május 24. 14:01, vasárnap | Belföld

Tenger helyett vidékre vágynak a magyarok az idén egy elemzés szerint

Az idén nyáron inkább vidékre, mint a tengerhez utaznának a magyarok: a veszélyhelyzet elmúltát követő három hónapon belül a megkérdezettek 36 százaléka tervez belföldre utazni, és 15 százalék látogatna külföldre