Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Hírek

2018. Október 08. 10:38, hétfő | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözött Mercedes Csongrádban

Körözött Mercedes Csongrádban

A magyar rendőrök az osztrák hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le Csongrád megyében.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2018. október 5-én 18 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy az M43-as autópályán feltehetőleg egy Ausztriából ellopott, körözött Mercedes CLA-180 típusú személygépkocsi halad. A központ tájékoztatta a sztrádán szolgálatban levő járőrt. A páros rövidesen felfigyelt a keresett autóra, amit a Kövegyi pihenőhöz irányítottak. A gépjármű ellenőrzése során beigazolódott, hogy az, az osztrák hatóságok által keresett gépkocsi.

A magyar rendőrök a járművet lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 12. 11:17, szerda | Helyi

OrgonaPont az Ótemplomban

Augusztus 22-én, szombaton 20 órai kezdettel a Filharmónia Magyarország szervezésében ismét OrgonaPont hangversenynek ad otthont a hódmezővásárhelyi Református Ótemplom.

2020. Augusztus 12. 11:01, szerda | Helyi

Augusztus 20-tól Székesfehérvár és Esztergom térségében folytatódik a vasúti és a buszközlekedés összehangolása

Folytatódik a vasúti, közúti személyszállítási menetrendek harmonizációja, ezért augusztus 20-tól megváltozik a Volánbusz Székesfehérvár, valamint Esztergom térségét a fővárossal összekötő autóbuszjáratainak menetrendje.

2020. Augusztus 10. 16:20, hétfő | Helyi

Vasúti utazási kedvezmény a kitűnő tanulóknak ajándékozott cirkuszi belépőhöz

A MÁV-START csatlakozott a Fővárosi Nagycirkusz kezdeményezéséhez, miszerint a kitűnő bizonyítvánnyal rendelkező diákok cirkuszi belépőt kapnak.

2020. Augusztus 10. 15:49, hétfő | Helyi

Második arany

A szakma legrangosabb nemzetközi versenyének számító londoni IWSC-n is, kiemelkedően magas pontszámmal aranyat nyert az Opera Gin Budapest