Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Augusztus 30. 13:16, csütörtök | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözött BMW Csongrád megyében

Körözött BMW Csongrád megyében

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le Röszkénél. A sofőrrel szemben hamis magánokirat felhasználása miatt indult eljárás.

Egy kakucsi férfi 2018. augusztus 28-án 13 óra körül egy BMW X3 vezetőjeként akarta az országot elhagyni Röszkénél. A sofőr a jármű jogszerű használatát egy meghatalmazással igazolta. Az ellenőrzés megállapította, hogy az okiraton szereplő tanúk esetében valótlan lakcímadatokat és okmányszámokat tüntettek fel, továbbá a személyautót Németország körözi.

A magyar rendőrök a BMW-t lefoglalták, a jármű vezetőjét a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A 25 éves férfi vallomásában beismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene hamis magánokirat felhasználása miatt indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.