Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2020. Április 06. 10:49, hétfő | Helyi
Forrás: A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

Kitüntetést kapott dr. Szegény Judit járási hivatalvezető-helyettes

Kitüntetést kapott dr. Szegény Judit járási hivatalvezető-helyettes

Juhász Tünde kormánymegbízott javaslatára Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter több mint egy évtizedes közszolgálatban végzett munkájáért

Miniszteri Elismerő Oklevélben részesítette a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal hivatalvezető-helyettesét.

Szegény Judit közigazgatási pályáját a jogi egyetem elvégzése után Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában jogi előadóként kezdte, majd a Csongrád Megyei Kormányhivatal állományába került. 2015. óta a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal hivatalvezető-helyettese.


Munkája iránti elhivatottságának alapja a járási hivatal szolgáltató képességének javítása. Ismeri és átlátja a szervezet szakmai tevékenységét. Munkája során a középpontban az ügyfélközpontúság és a szolgáltatások minél magasabb színvonalon történő 21. századi szintű ellátása áll.


Aktívan részt vesz a területi közigazgatást érintő szakmai egyeztetéseken, emellett pedig az irányítása alá tartozó dolgozók kiegyensúlyozottsága, magabiztos kiállása is szívügye.


Szakmai tapasztalatát, emberi jellemvonásait vezetői, kollégái, szakmai partnerei elismerik, tisztelik és hozzáértő vezetőként tekintenek rá.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 29. 12:28, péntek | Helyi

Felkapaszkodtak az alvázra, a rendőrök feltartóztatták őket

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

2020. Május 29. 11:45, péntek | Helyi

Tetézte a bajt

Ittasan, a sebességet túllépve, vezetői engedély nélkül közlekedett személyautójával egy férfi Szeged-Petőfitelepen, ráadásul a jármű műszaki engedélye is lejárt. Eljárás indult ellene.

2020. Május 29. 11:40, péntek | Helyi

Éjszakai migrációs nyomás Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 59 határsértő Csongrád megyében éjszaka. A rendőrök 23 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 36 fő bejutását pedig megakadályozták.

2020. Május 29. 11:35, péntek | Helyi

Ideiglenes járványügyi menetrendek a regionális vasútvonalakon is

A közösségi közlekedési hálózaton a járványhelyzet jelentősen visszavetette az utasforgalmat, ezért 2020. június 6-tól több vasútvonalon ideiglenes járványügyi menetrend lép életbe.