Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2016. Február 22. 13:09, hétfő | Helyi
Forrás: hlkc.hu

KITŰNŐ JÁTÉKKAL FONTOS GYŐZELMET ARATTUNK LAJOSMIZSÉN

KITŰNŐ JÁTÉKKAL FONTOS GYŐZELMET ARATTUNK LAJOSMIZSÉN

Szombaton Lajosmizsén lépett pályára felnőtt és junior csapatunk az NBII Dél-Kelet csoport 11. fordulójában.

Felnőtt csapatunk szikrázóan kemény védekezéssel kezdte a mérkőzést, és gyors gólokkal hamar megléptek a hazaiaktól (10. perc 2-6). Vendéglátók sokáig nem találták csapatunk agresszív védekezésének ellenszerét, a félidő közepén aztán lassan magukra találtak és egalizálták az eredményt, ehhez azonban az is kellett, hogy támadás-befejezéseinkbe többször is hiba csúszott. Gaál Adrienn edző jól időzített időkérése helyrebillentette a csapatot, így a játékrész második fele újra a miénk volt, nagyszerű félidőt követően három gólos előnnyel vonultak pihenőre (12-15).

A második játékrészben sokáig felváltva estek a gólok, nagyszerű iramú és színvonalú mérkőzés bontakozott ki. Tartani tudták 2-3 gólos előnyünket de nem sikerült végleg leszakítani a jól küzdő hazaiakat. A félidő derekán aztán magasabb fokozatba kapcsoltak lányaink, védekezésben alig hagytak “levegőt” a mizseieknek, támadásainkat pedig szebbnél-szebb gólokkal fejeztük be, így végül magabiztosan nyerték meg a rangadót. Minden pályára lépő játékosunk nagyszerűen játszott, de Sebők, Tószegi, Kránitz és Vuletic kimagasló teljesítményt nyújtott, a győzelem kulcsa azonban a nagyszerű csapatszellemben és küzdeni tudásban gyökerezett.

NBII Dél-Kelet csoport női felnőtt kézilabda bajnokság – 11. forduló
2016.02.20., Lajosmizse – 100 néző

Lajosmizse UKC – Hódmezővásárhelyi LKC 25-31 (12-15)
Játékvezetők: Bodó Zsuzsanna, Kékesi Krisztina
Versenybíró: Turák Lajos

HLKC: KOTHENCZ – KÓNYA 4, TÓSZEGI 5, VULETIC 4, SEBŐK 8, KRÁNITZ 8, SEBESTÉNY 2, Cs: Komáromi (k), SZÉKESI, Becsei, Szabó, Sajtos, Bálint

Gaál Adrienn edző: “Ma taktikailag nagyon fegyelmezett volt a csapatom, jól és agresszíven védekeztünk és ebből nagyon sok könnyű gólt tudtunk szerezni. Maximális hőfokon és tempóban játszottuk le a mérkőzést. Nagyon kellett ez a két pont és mi meg is szereztük!”

Junior

Junior csapatunk 11 forduló után is 100%-os teljesítménnyel vezette a bajnoki tabellát, így Lajosmizsén is csak győzelemben gondolkodtak. Kis Márk csapata most is az elmúlt fordulókban mutatott játékkal rukkolt ki, és újabb nagy-arányú győzelmet aratott.

NBII Dél-Kelet csoport női junior kézilabda bajnokság – 11. forduló
2016.02.20., Lajosmizse – 100 néző

Lajosmizse UKC – Hódmezővásárhelyi LKC 21-45 (9-20)
Játékvezetők: Nagy László, Turák Lajos

HLKC: Áncsán (k), Mihály (k), Földesi 6, Szöllősi 3, kandó 2, Szabó 4, Sajtos 1, Kovács 1, Bálint 4, Besenyi 4, Becsei 6, Klemm 12, Balog 3

Kis Márk edző: “Ismét 40 gól fölött lőttünk, de jobban örülök, hogy a kapott góljaink száma szép lassan csökken. Gratulálok a lányoknak…!”

Egy hét szünet következik, majd március 5.-én a Makó vendégeként lépnek pályára a XIII. fordulóban.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 22. 16:18, csütörtök | Helyi

Hamis volt az alvázszám és a motorszám is

A magyar rendőrök egy ukrán honosságú járművet foglaltak le Csanádpalotán. Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

2019. Augusztus 21. 14:15, szerda | Helyi

Csúcsot döntött a határforgalom a hétvégén Csongrád megyében

Az idei év legnagyobb forgalmát bonyolították a hosszú hétvégén a Csongrád megyei határátkelők, ahol a belépő forgalom volt erős.

2019. Augusztus 21. 14:12, szerda | Helyi

Hat határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

2019. Augusztus 21. 13:52, szerda | Helyi

Egy év a MÁV élén

Bártfai-Mager Andrea, nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter tavaly augusztusban nevezte ki Homolya Róbertet, a MÁV Zrt. élére.