Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2012. Március 06. 14:25, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Kirúgták! Külföldre menekül a szégyen elől a VV5 pornósa

Kirúgták! Külföldre menekül a szégyen elől a VV5 pornósa

VV Vera álmában sem gondolta volna, hogy egy valóságshow után állástalan maradhat. Ugyan nem szerette volna lábát a média területén megvetni, viszont azzal sem számolt, hogy egy haknija sem lesz.

Az érzékeny lány egy hónap múlva már a hitelét sem tudja fizetni, így nem lát más megoldást, mint külföldre menekülni.

A ValóVilág ötödik szériájából megismert játékosok közül leginkább a nyertesnek, Attilának fut a szekere. Vera arról panaszkodott a bulvársajtónak, hogy neki egyáltalán nincsenek fellépései, pedig egy albérlet fenntartásával és egy autó hitelének törlesztőrészletével is meg kell küzdenie hónapról hónapra. Az érzékeny lelkű lány fejében korábban meg sem fordult, hogy a ValóVilág után közvetlenül padlóra kerülhet.

- Nincsenek fellépéseim, nem hívnak sehová. Megmondom őszintén, nem erre számítottam. Folyamatosan a képernyőn voltam, ehhez képest most senki sem kíváncsi rám - kezdte az Új Ásznak az egykori villalakó, akinek már arra sincs pénze, hogy a jövő hónapban kifizesse az autójára felvett hitelét.

- A munkahelyemről elbocsátottak, haknijaim nincsenek. Albérletet kell fizetnem és 60 ezer forint hiteltörlesztést. Még egy hónapig el tudom magam tartani, de utána elképzelésem sincsen, hogy mi lesz velem. A családom segítsége nélkül nincstelen lennék - panaszkodott Vera, aki bizonytalan helyzete miatt még az udvarlók közeledését sem tudja komolyan venni.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 25. 10:30, szerda | Bulvár

Abból főzünk, amink van - TikTokon magyarázza el a Magyar Közút, hogy hogyan működik a kátyúzás

Az írják, ennél egyszerűbben nem lehet elmagyarázni a témát.

2023. Január 24. 09:24, kedd | Bulvár

Oktató autóval repülte át a körforgalmat

Azt hitte a Ladára, hogy KITT.

2023. Január 18. 14:05, szerda | Bulvár

Szexista megjegyzéseket tett a női mentősnek részegen, másnap virágcsokorral kért bocsánatot

Erősen ittas volt az a 35 év körüli férfi, akit bokatörése miatt szállított kórházba az egyik fővárosi mentőegység hétvégén.