Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2013. Július 12. 15:21, péntek | Belföld
Forrás: InfoVáros

Kikapcsolódna? Festy körkép? Ópusztaszer?

Kikapcsolódna? Festy körkép? Ópusztaszer?

AQUA HOTEL***, KISTELEK

Kisteleka Dél-alföldön, a megyeszékhelytől, Szegedtől 26 km-re elhelyezkedő,dinamikusan fejlődő 8000 lakosú kisváros. 141 km-re Budapesttől, Kecskeméttől 58 km-re, a megépült M5-ösautópályamellett, az E75-ös nemzetközi főútvonal mentén található.

A település központjában elhelyezkedő szállodánk, az AQUA HOTEL*** a város központjában könnyen megközelíthető helyen a Szent István római katolikus templommal szemben található. Szolgáltatása elsősorban a termálturizmusra építi jövőképét, de kiváló kiindulási pontot is jelent, ha szeretné felfedezni az Alföld megannyi természeti és kulturális kincsét. Közvetlenül a hotel mellett található fedett gyógyfürdőben közel 2000 méter mélyről feltörő 84 fokos termálvíz várja a feltöltődni, gyógyulni vágyókat, mely mellé gyógyászati és wellness szolgáltatásokat kínálunk.

A hotel54 főt befogadni képes, két- és háromágyas, valamint apartman jellegű szobákkal várja vendégeit. A szobákban fürdőszoba, telefon, színes televízió, mini bár, szobaszéf, Internet elérési lehetőség található.

Szállodánk rendelkezik sajátétteremmel és hangulatoskávézóval, melyek lehetőséget nyújtanak akár rendezvények lebonyolítására is. A hotel összeköttetésben áll a városisportcsarnokkal, aholgyógykezelések, szaunaésúszómedence, élmény- és termálvizes medenceis található, melyek kellemes kikapcsolódási lehetőségeket biztosítanak.

Kistelek, mint akistérség központjakiváló kirándulási lehetőségek kiindulási pontja lehet. Fedezze fel a környéket, a Dél-alföldi régió történelmi és kulturális hagyományait! Tekintse meg Szeged nevezetességeit, vagy látogasson el a várostól 6 km-re található, méltán híresÓpusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba. Ezen kívül munkatársaink számos program szervezésével állnak a kirándulni vágyók rendelkezésére.

Elege van a nagyvárosi nyüzsgésből, néha ott hagyna csapot-papot? Nyugalomra és csendre vágyik megfizethető áron?

Látogasson el Hozzánk, tekintse meg az ópusztaszeri emlékparkot, látogasson el a Szegedi Szabadtéri játékokra és töltődjön fel a Termálfürdőnkben.

Szállodánk varázslatos nyugalmát és békés hangulatát a rohanó világtól távoli alföldi síkságon a természet közelsége, a kisváros pezsgése, a szeretetteljes vendéglátás és az igényes környezet adják.

Ez az a hely ahol a nagyvárosi vendégek békés kisvárosi nyugalomra lelnek, ahol harapni lehet a jó levegőt, ahol van idő és mód a baráti beszélgetésekre, a szunyókálásra, az elmélázásra, és ahonnan szerettei körében feltöltődhet és szép élményekkel, kisimulva térhet haza.

Termálfürdőnkről:

A Dél-alföld területén egykoron elterülő ősi Pannon-tenger örökségeként, ma gyógyhatású termálvízre épül a kistérség turisztikai kínálatának új iránya. Az Aqua Hotel közvetlen szomszédságában található, zárt légterű kisteleki termálfürdő hévize, mintegy2000 méter mélyről, 84C° hőmérsékletteltör a felszínre.

A szakértők megállapítása szerint a víz nátriumhidrogén-karbonátban, metakova-savban gazdag, igenlágy,fluoridosjellegű, mely kiválóan alkalmas elsősorbanízületi- és mozgásszervi megbetegedésekvalamint nőgyógyászati panaszokkezelésére.

A termálvíz ezen jótékony hatásait kihasználva a fürdő 2006-tól gyógyászati szolgáltatásokat (pl.: gyógy- és vízi torna, masszázskád) is kínál, melyeket az érdeklődők akár orvosi beutalóval, kedvezményesen is igénybe vehetnek.

Acsaládias hangulatúfürdőbenhárom medencevárja vendégeinket. Az uszodatérbe belépve a 34C° fokos vizű,három élményelemetkínáló ülőmedence látványa tárul elénk. A 38C° fokos gyógyvizű termálmedencébenfelhevült test a kellemesen langyos hőmérsékletű, 50 négyzetméteres 3 pályásúszómedencébenhűlhet le. Aki még nagyobb forróságra vágyik, az a kétszáraz szaunaegyikében hódolhat szenvedélyének.

A fürdőszint felett találhatógalériazárt bokszaigyógykezelésekkel, iszap kezeléssekkel,masszírozássalvárjáka fürdőbe látogatókat. Fürdőnk így nem csak gyógyulásra, de betegségek megelőzésére, felüdülésre, ellazulásra, szórakozásra is alkalmas szolgáltatásokat kínál önnek és családjának.

AUQA Hotel ***, Kistelek

www.aqua.hotel.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 19. 08:50, szerda | Belföld

Több mint 5 százalékkal nőtt az üzemanyag-fogyasztás tavaly

Tavaly 3,5 százalékkal több motorbenzin és 6,6 százalékkal több gázolaj fogyott, mint egy évvel korábban, az üzemanyag-fogyasztás így átlagosan 5,4 százalékkal nőtt 2021-ben

2022. Január 19. 07:00, szerda | Belföld

Tavaly 4,6 millió utas és 183 ezer tonna légiáru fordult meg a Liszt Ferenc repülőtéren

Tavaly a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 4,6 millió utas és 183 ezer tonna légiáru fordult meg - közölte a repülőteret üzemeltető Budapest Airport kedden az MTI-vel.

2022. Január 19. 06:00, szerda | Belföld

Menekülés közben elütötte az intézkedő rendőrt egy férfi Tatabányán

Elütötte az intézkedő rendőrt egy ellenőrzés elől menekülő 41 éves férfi Tatabányán - tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes vezetője kedden az MTI-t.

2022. Január 18. 19:05, kedd | Belföld

Szombaton tartják a középfokú írásbeli felvételi vizsgákat

Szombaton 10 órától tartják a középfokú írásbeli felvételi vizsgákat a 9. évfolyamra, a 6 és 8 évfolyamos gimnáziumokba,