Városlista
2020. május 24, vasárnap - Eszter

Hírek

2016. Március 11. 18:00, péntek | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Ki nyer szombaton?

Ki nyer szombaton?

Ismét nehéz mérkőzése lesz a Vásárhelyi Kosársulinak szombaton.

Ezúttal a tabellán stabilan negyedik Óbudai Kaszások érkeznek a Hódtói Sportcsarnokba. A fővárosiak soraiban ott lesz az idén remeklő vásárhelyi nevelésű kosaras Kováts Róbert is.

Az ex-kosársuli játékos ebben a szezonban régi önmagát hozza, újra belelendült a játékba. Meccsenként több mint 16 pontot gyárt, és egyebek mellett a Debrecenben megnyert, többszöri hosszabbításos mérkőzés megnyerésében is oroszlánrésze volt. Mellette még több rutinos spíler nevével is találkozhatunk, elég csak Mondzingert és Krasznait említenünk, de nagy erőssége az együttesnek Takács és Lakosa is.
A hazaiak annak ellenére sem esélytelenek a győzelemre, hogy jelenleg hetedik helyen állnak. Vas Péterék a DEAC és a Miskolc ellen már bizonyították, hogy bárkire veszélyesek lehetnek a Hódtói Sportcsarnokban. Ráadásul decemberben idegenben legyőzték a Kaszásokat. A vásárhelyi közönség így a két héttel ezelőtti hosszabbításban megnyert MEAFC elleni ütközetet követően ismét nagy meccset láthat majd szombat este.

A Vásárhelyi Kosársuli – Óbudai Kaszások NBI B csoportos bajnoki 2016. március 12-én szombaton 18 órakor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban.

A találkozóra az MMBF Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően a belépés ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 24. 18:05, vasárnap | Belföld

Több mint 110 ezer ember bértámogatására érkezett igény

Mostanáig már több mint 110 ezer ember bértámogatására adtak be igényt a vállalkozások, amelyek ennek révén meg tudják tartani a munkavállalóikat rövidített foglalkoztatás keretében

2020. Május 24. 17:03, vasárnap | Külföld

Négy uniós ország ellenjavaslattal él a német-francia helyreállítási alappal szemben

Ausztria, Svédország, Dánia és Hollandia alternatív javaslatot nyújtott be a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak ellensúlyozására a hét elején ismertetett, német-francia kezdeményezésű helyreállítási alappal szemben

2020. Május 24. 15:33, vasárnap | Belföld

Megjelent az iskolák júniusi működését szabályozó kormányrendelet

Megjelent az iskolák júniusi működését szabályozó kormányrendelet a Magyar Közlönyben, június 2. és június 15. között továbbra is tantermen kívüli, digitális munkarend szerint folyik az oktatás.

2020. Május 24. 14:01, vasárnap | Belföld

Tenger helyett vidékre vágynak a magyarok az idén egy elemzés szerint

Az idén nyáron inkább vidékre, mint a tengerhez utaznának a magyarok: a veszélyhelyzet elmúltát követő három hónapon belül a megkérdezettek 36 százaléka tervez belföldre utazni, és 15 százalék látogatna külföldre