Városlista
2019. november 14, csütörtök - Aliz

Hírek

2016. Március 11. 18:00, péntek | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Ki nyer szombaton?

Ki nyer szombaton?

Ismét nehéz mérkőzése lesz a Vásárhelyi Kosársulinak szombaton.

Ezúttal a tabellán stabilan negyedik Óbudai Kaszások érkeznek a Hódtói Sportcsarnokba. A fővárosiak soraiban ott lesz az idén remeklő vásárhelyi nevelésű kosaras Kováts Róbert is.

Az ex-kosársuli játékos ebben a szezonban régi önmagát hozza, újra belelendült a játékba. Meccsenként több mint 16 pontot gyárt, és egyebek mellett a Debrecenben megnyert, többszöri hosszabbításos mérkőzés megnyerésében is oroszlánrésze volt. Mellette még több rutinos spíler nevével is találkozhatunk, elég csak Mondzingert és Krasznait említenünk, de nagy erőssége az együttesnek Takács és Lakosa is.
A hazaiak annak ellenére sem esélytelenek a győzelemre, hogy jelenleg hetedik helyen állnak. Vas Péterék a DEAC és a Miskolc ellen már bizonyították, hogy bárkire veszélyesek lehetnek a Hódtói Sportcsarnokban. Ráadásul decemberben idegenben legyőzték a Kaszásokat. A vásárhelyi közönség így a két héttel ezelőtti hosszabbításban megnyert MEAFC elleni ütközetet követően ismét nagy meccset láthat majd szombat este.

A Vásárhelyi Kosársuli – Óbudai Kaszások NBI B csoportos bajnoki 2016. március 12-én szombaton 18 órakor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban.

A találkozóra az MMBF Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően a belépés ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 07:16, csütörtök | Bulvár

Rejtély a marsi légkör szezonálisan ingadozó oxigénszintje

Az űrkutatás történetében először sikerült tudósoknak megmérni a Mars Gale kráterének felszíne fölötti légkört alkotó gázok szezonális változásait.

2019. November 14. 07:11, csütörtök | Kék hírek

Egy 94 éves bajbajutott bácsinak segítettek a rendőrök

Kutyáját szerette volna megetetni az az idős férfi, aki mezőkövesdi háza udvarán elesett és több órája hangosan segítségért kiabált.

2019. November 14. 06:51, csütörtök | Külföld

Tizenketten meghaltak egy buszbalesetben a felvidéki Nyitragerencséren

Legalább 12 ember halálát okozó buszbaleset történt szerdán a szlovákiai Nyitragerencsér közelében, a sérültek száma 17 – jelentette hivatalos közlésekre hivatkozva a szlovák média.

2019. November 14. 06:48, csütörtök | Sport

Ezüstérem a 3-Städte ralin

A Mitropa Rally abszolút hetedik helyét és az RC3 kategória második helyét szerezte meg a Juhász Csaba - Juhász Zsolt ralipáros a 3-Städte ralin.