Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Szeptember 04. 13:09, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Kétszer is betört ugyanoda

Kétszer is betört ugyanoda

Befejezték a váci nyomozók annak a 35 éves férfinek az ügyét, aki a gyanú szerint kétszer ugyanoda, harmadjára egy másik házba tört be, mert a családi kassza tartalma nem volt elég.

Egy galgagyörki háztulajdonos hívta a rendőröket még január 23-án délután, mivel háza ajtajáról valaki lefeszítette a lakatot és hiányzott a tévéje és egy gázpalackja. Alig két hónappal később hasonló módszerrel újfent járt valaki otthonában, akkor mosógépének és centrifugájának kélt lába – közölte a rendőrség.

Az egyenruhások egy helyi férfit hoztak összefüggésbe a betörésekkel, április 26-án otthonából állították elő. Kihallgatásán bővült a gyanúsítás, egy harmadik lopás is a számlájára került: 15 kilogramm sertés-, és csirkehús tűnt el egy másik házból.

A 35 éves férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését, lopásait azzal magyarázta, muszáj volt, hogy ételt tudjon tenni a családi asztalra.

A Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.