Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Október 24. 11:10, hétfő | Helyi

Két napig a fitness sport központja lesz Hódmezővásárhely

Két napig a fitness sport központja lesz Hódmezővásárhely

Éppen egy hét múlva kezdődik Hódmezővásárhelyen a XIV. Fit Kid Európa Kupa versenysorozata.

Október 29-30-án tizenkét ország több mint félezer sportolójának részvételével minden eddiginél pazarabb és gazdagabb sportrendezvényre van kilátás. Ez utóbbi jelző a valóságban is értendő, hiszen tucatnyi helyi és országos cég, multinacionális vállalat több millió forint értékben szponzorálja az alföldi város rendezvényét.

A Hódmezővásárhelyi Önkormányzat és a Hód- Fitness SE közös rendezvényének fővédnöke Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A szervezők felkészültek a félezer sportoló és kísérőik fogadására, a kétnapos versenyen Magyarország mellett, Írország, Izland, Lengyelország, Liechtenstein, Montenegró, Románia, Olaszország, Svájc, Spanyolország, Szerbia, Szlovákia csapata vesz részt. A külföldiek közül legnagyobb létszámban - 108- fővel - az olasz válogatott érkezik Magyarországra.

A rendezvény díszvendége Gelencsér Tímea, a Miss World Hungary idei szépségkirálynője lesz, aki egyébként maga is fitnesz sportoló, Fitness Woman Országos Bajnok.

A versenyek a Hódtói Sportcsarnokban mindkét napon reggel 9 óra 30 perckor kezdődnek, az eredményhirdetések pedig 18 órakor lesznek.

Rácz Ildikó főszervező, a rendező Hód-Fitness SE vezetőedzője elmondta, a Fit Kid Kupa történetében először fordul elő, hogy nem csak az első 3 helyezettet díjazzák, hanem 4.5. és 6. helyen végzetteket is, valamint ajándékokkal is el szeretnék ismerni a legjobb sportolók teljesítményét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.