Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2021. November 29. 16:04, hétfő | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Két meccs is vár a héten a Kosársulira

Két meccs is vár a héten a Kosársulira

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli két bajnokival folytatja az NB I/B Zöld csoportját a héten.

Kedden 18.00-tól a 10. forduló zárómeccsén a DEAC U23-hoz látogat a csapat. A tehetséges debreceni fiatalok (többek között a Kosársulinál nevelkedő Ságodi Róbert vezetésével) jelenleg az 5. helyet foglalják el a tabellán, eddigi kilenc találkozójukból ötöt megnyertek és négyet elveszítettek. Legutóbb a Békés otthonában maradtak alul 59-54-re.


Pénteken az a Dunaharaszti látogat a Hódtóiba, akik jelenleg 8-2-es mérleggel a 2. helyen állnak és pazar formában vannak, hisz a legutóbbi hat meccsüket egyaránt megnyerték. Idegenben is veszélyesek, hatból ötször győztesen hagyták el a pályát, és így tették múlt pénteken Győrben is. Náluk pattogtat a bajnokság egyik legjobb formában lévő játékosa, Jordan Ismael Santiago.


A Kosársulira ráférne a győzelem, hisz a legutóbbi két bajnoki vereség mellé becsúszott egy Hepp Kupa-kiesés a Békéscsaba otthonában. Két siker önbizalomnövelő lenne, egyben jó alapot biztosítana a decemberi menetrendhez is.

A keddi mérkőzés 18.00-kor, a pénteki 18.30-kor kezdődik, de pénteken az U20-asok is pályára lépnek 16 órától. Várunk mindenkit szurkolni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 11. 07:02, szombat | Életmód

EU20 - Koncertek, futóverseny, családi programok az évfordulón

Egész napos fesztivállal, benne futóversennyel, koncertekkel, családi programokkal várják a közönséget május 12-én a fővárosi Szabadság téren Magyarország EU-csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Külföld

Az Egyesült Államok újabb 400 millió dollár értékű hadifelszerelést küld Ukrajnába az orosz offenzíva elleni védekezéshez

Az Egyesült Államok 400 millió dollár (mintegy 170 milliárd forint) értékű újabb fegyverszállítmányt és katonai felszerelést küld az ukrán hadsereg számára, közvetlenül a hadszíntérre.