Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Augusztus 30. 13:39, csütörtök | Helyi
Forrás: Szombat Mihály - sajtóreferens Boxing Gym Vásárhely

Két, Litvániában eltöltött hét erősítette a Boxing Gym öklözőjét és edzőjét

Két, Litvániában eltöltött hét erősítette a Boxing Gym öklözőjét és edzőjét

Augusztus 13-tól két hétig ukrán és litván bokszolókkal készült Kovács Pál és edzője Tóth Károly Zsolt.

A Boxing Gym Vásárhely két tagja az ukrán szövetség közbenjárására, a litván szövetség meghívására utazott edzőtáborba és meccselni Kaunasba, ahol a közös edzéseket maga az ottani szövetség vezetője Mr.Vidas vezette.

A két hét során rengeteg erőnléti, technikai és kesztyűs, valamint zsákos edzésen vehettek részt a vásárhelyiek. Az edzések számtalan új technikát, módszert mutattak edzőnek és bokszolónak egyaránt, melyet idehaza is remekül fognak tudni hasznosítani. A közös edzőtáborban a litván válogatott színe-java, több ukrán és lett versenyző vett még részt.

A hetek meccsekkel értek véget, ahol kemény összecsapásokra került sor.

Szeptember elsején újabb külföldi edzőtábor és megmérettetés vár a fiúkra. Kovács Pál (81kg) és Tóth Károly Zsolt mellett Rácz József (75kg) és Cserényi Csaba Ukrajnába, Lembergbe utazik két hetes táborba, melyet az Oroszlán Kupa elnevezésű, mini világbajnokságnak is felfogható verseny zár majd. A két magyar (vásárhelyi) bokszolón kívül a sportág legjobbjai lesznek ott ukrán, orosz, kubai, angol, kazah, fehérorosz, grúz és egyéb országok színeiben.

Az edzőtábor után a Boxing Gym Vásárhely teljes gárdája már idehaza edz és készül a korosztályos és a felnőtt országos bajnokságra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése