Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2022. Október 04. 15:37, kedd | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Két győzelemmel rajtoltak a Vásárhelyi Bikák

Két győzelemmel rajtoltak a Vásárhelyi Bikák

Két győzelemmel rajtolt a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli U12-es csapata a Kiváló Kölykök Kupában a hétvégén. A Vásárhelyi Bikák a Cívis KK és a Lehel Kosársuli ellen is diadalmaskodni tudott.

A Jász Nagykun Szolnok megyei kosárlabda szövetség által megálmodott és az ide évben életre hívott Kiváló Kölykök Kupájában a kelet magyarországi régió 8 kosárlabda egyesületének (Miskolc, Jászberény, Szolnok, Szeged, Debrecen, Kecskemét, Nyíregyháza, Hódmezővásárhely) U12-es csapatai versengenek egymással. Hozzájuk csatlakozott még a nagyváradi ACS Basshet Star Oradea.
A bajnokság első fordulójában a Vásárhelyi Bikák csapata Jászberényben mérkőzött a Cívis KK Debrecen és a helyi Lehel Kosársulival.

Cívis KK Debrecen - Vásárhelyi Bikák 53 - 73

Bikák: Skoda Z. 5, Móza 3, Herczeg A. 9, Patkós 6, Kálló - Nagy 5, Papp E. 18, Hegyi 10, Török 12, Cseh 3, Forrai 2, Gajdos, Kiss Sz.

Vásárhelyi Bikák - Lehel Kosársuli 85 - 23

Bikák: Skoda 13, Móza 2, Herczeg A. 13, Patkós 4, Kálló - Nagy 3, Papp 20, Hegyi 14, Török 3, Gajdos 2, Cseh 8, Forrai 3, Kiss

Utasi Gábor: Örülök, hogy két győzelemmel indítottuk a bajnokságot. A srácok nagyon izgultak, hiszen nekik ez volt az első közös megmérettetés, viszont ez nem látszott meg a játékukon. Végig koncentráltan, lelkesen, teljes erőbedobással játszottak. Mindkét meccset a védekezésünkkel nyertük meg. A támadás pedig nyomokban már csapatjátékot is tartalmazott. Büszke vagyok a fiúkra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: