Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. December 29. 18:05, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok - illusztráció: police.hu

Két autótolvajt is fogtak Borsodban, a kocsik is meglettek

Két autótolvajt is fogtak Borsodban, a kocsik is meglettek

Két ellopott autót is visszaadtak jogos tulajdonosainak a borsodi egyenruhások.

Még be sem jelentette a kazincbarcikai sértett, hogy ellopták az autóját, amikor a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai felhívták, hogy megtalálták a járművet – közölte a rendőrség oldalán.

Kifejtve, hogy az egyenruhások szombaton 3 óra 30 perc körül ellenőriztek egy autót Miskolcon. Az autó sofőrje legendagyártással akarta becsapni a járőröket, de végül már a helyszínen beismerte, hogy a kocsit Kazincbarcikáról tulajdonította el, pár órával ezelőtt. Az ügyben lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 23 éves sajókazai férfival szemben.

Egy másik autót is visszaadtak a rendőrök miskolci tulajdonosának. A járművet még december 26-án 8 óra előtt vitték el Miskolcról. A bejelentést követően az adatgyűjtések eredményeként a kocsit, két nappal később a rendőrök meg is találták Bekecsen. A tulajdonos visszakapta a járművet, a rendőrség pedig lopás miatt nyomoz egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.