Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2016. Augusztus 31. 15:10, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Kedvezményes vonatjegy váltható a Belföldi Budapest Card mellé

Kedvezményes vonatjegy váltható a Belföldi Budapest Card mellé

Húsz százalékos kedvezményű menetjegy váltható a MÁV-START és a GYSEV vonataira a Belföldi Budapest Card alapján.

A kedvezménnyel szeptember 1. és 2017. március 17. között lehet élni, másodosztályon Budapest-Keleti, Nyugati, Déli pályaudvarokra, Kelenföld, Zugló, illetve Kőbánya-Kispest állomásokra és a visszaútra. Feláras vonat igénybe vétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell fizetni, illetve, aki elsőosztályon kíván utazni, az is köteles a különbözetet megfizetni. A Belföldi Budapest Cardhoz kiadott menetjegy érvényességének kezdete legkorábban a kártya első érvényességi napját megelőző nap, az érvényesség befejezése pedig legkésőbb a kártya érvényességének lejártát követő nap vége lehet.

A 48 órás érvényességű kártyát a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) Nonprofit Kft. adja ki. Részletes információk a kedvezményről a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat +36 1 349 49 49-es telefonszámán, valamint a kártyáról a https://belfoldi.budapest-card.com/hu/ honlapon érhetők el.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 11:21, hétfő | Helyi

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

2020. Július 06. 11:18, hétfő | Helyi

Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/1783/2020. bűnügyi számon folytat nyomozást közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

2020. Július 06. 11:14, hétfő | Helyi

A vasút izgalmas, de nem játszótér!

A nyári szünet beköszöntével, nagyobb valószínűséggel „játszanak” elfoglaltság után kutató fiatalok a vasúti töltéseken, álló szerelvényeken.

2020. Július 06. 11:09, hétfő | Helyi

Idén több mint 900 kilométeren üzemel be korszerű vasúti mobilkommunikációs rendszert a MÁV és a GYSEV

Modern vasúti forgalomirányítási rendszert vesz használatba idén a MÁV és a GYSEV több mint 900 kilométernyi hazai pályán egy új digitális mobilkommunikációs hálózat révén.