Városlista
2019. december 6, péntek - Miklós

Hírek

2016. Augusztus 31. 15:10, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Kedvezményes vonatjegy váltható a Belföldi Budapest Card mellé

Kedvezményes vonatjegy váltható a Belföldi Budapest Card mellé

Húsz százalékos kedvezményű menetjegy váltható a MÁV-START és a GYSEV vonataira a Belföldi Budapest Card alapján.

A kedvezménnyel szeptember 1. és 2017. március 17. között lehet élni, másodosztályon Budapest-Keleti, Nyugati, Déli pályaudvarokra, Kelenföld, Zugló, illetve Kőbánya-Kispest állomásokra és a visszaútra. Feláras vonat igénybe vétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell fizetni, illetve, aki elsőosztályon kíván utazni, az is köteles a különbözetet megfizetni. A Belföldi Budapest Cardhoz kiadott menetjegy érvényességének kezdete legkorábban a kártya első érvényességi napját megelőző nap, az érvényesség befejezése pedig legkésőbb a kártya érvényességének lejártát követő nap vége lehet.

A 48 órás érvényességű kártyát a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) Nonprofit Kft. adja ki. Részletes információk a kedvezményről a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat +36 1 349 49 49-es telefonszámán, valamint a kártyáról a https://belfoldi.budapest-card.com/hu/ honlapon érhetők el.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 05. 11:34, csütörtök | Helyi

Több mint harminc alkotás az idei termésből

Csütörtökön nyílik az idei kerámia szimpózium beszámoló kiállítása

2019. December 04. 14:52, szerda | Helyi

Már bérletet is lehet vásárolni a MÁV mobilalkalmazás segítségével

A MÁV-START újabb fejlesztésének köszönhetően a menetjegyeken kívül már bérletet is lehet váltani a MÁV applikáción keresztül.

2019. December 04. 14:43, szerda | Helyi

MOZGÁSBAN A MEKH ENERGIAKÖVETEI

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) Energiakövetei a Hivatal által biztosított szakmai, pedagógiai és kommunikációs képzést követően ősszel megkezdték országjárásukat.

2019. December 03. 11:03, kedd | Helyi

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.