Városlista
2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2015. Június 04. 16:35, csütörtök | Belföld
Forrás: MÁV-START Zrt.

Kedvezményes vonatjeggyel látogatható az AVON mellrákellenes séta

Kedvezményes vonatjeggyel látogatható az AVON mellrákellenes séta

Ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START a június 6-ai „AVON mellrákellenes séta” elnevezésű rendezvényre utazóknak.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról indulva Budapest-Keleti, Déli, Nyugati, Kelenföld, illetve Zugló állomásokig – és az ezekről történő visszautazásra – vehető igénybe. A menetjegyeket a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni, hogy a visszautazásra is érvényesek legyenek.

A kedvezmény a rendezvény napján 0-24 óráig, kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon való utazás esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe vett vonat típusának megfelelő felár is fizetendő.

A menettérti jegyet visszautazás előtt a rendezvény helyszínén – Budapest V. kerület, Széchenyi tér –, a regisztrációs sátorban 9-18 óra között lehet lebélyegeztetni. Ezt azért fontos megtenni, mert a bélyegzés elmulasztása esetén a jegyet a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre kell, hogy kiegészítse – menettérti útra –, és pótdíjat is felszámol.

Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvényt későbbi időpontban – 2015. június 13-án – tartják meg, és a menetjegy árát kezelési költség levonása nélkül téríti vissza a vasúttársaság.

A kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről a vasúttársaság honlapján (www.mavcsoport.hu) és a MÁVDIREKT telefonszámán (06 40 49 49 49) tájékozódhat az utazóközönség.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 09:22, szerda | Belföld

Több tucat indítókulcsot találtak az autótolvajnál a rendőrök

Elloptak egy teherautót a XIII. kerületből. Az angyalföldi rendőrök másnap vették őrizetbe a feltételezett tettest, aki akkor két másik kocsit próbált idegen kulcsokkal felnyitni.

2022. Szeptember 28. 07:59, szerda | Belföld

AM: hatalmas az érdeklődés a kormány Tűzifaprogramja iránt

Jelenleg 800 brigád, több mint 3000 fakitermelő és csaknem 1000 erdészeti munkagép dolgozik az igények mielőbbi teljesítésén a Tűzifaprogramban - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter a szaktárca keddi közleménye szer

2022. Szeptember 27. 14:59, kedd | Belföld

Így változott a terhességmegszakítások száma Magyarországon

Az elmúlt 30 évben igen jelentős csökkenés tapasztalható az elvégzett abortuszok számában.