Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Június 04. 16:35, csütörtök | Belföld
Forrás: MÁV-START Zrt.

Kedvezményes vonatjeggyel látogatható az AVON mellrákellenes séta

Kedvezményes vonatjeggyel látogatható az AVON mellrákellenes séta

Ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START a június 6-ai „AVON mellrákellenes séta” elnevezésű rendezvényre utazóknak.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról indulva Budapest-Keleti, Déli, Nyugati, Kelenföld, illetve Zugló állomásokig – és az ezekről történő visszautazásra – vehető igénybe. A menetjegyeket a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni, hogy a visszautazásra is érvényesek legyenek.

A kedvezmény a rendezvény napján 0-24 óráig, kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon való utazás esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe vett vonat típusának megfelelő felár is fizetendő.

A menettérti jegyet visszautazás előtt a rendezvény helyszínén – Budapest V. kerület, Széchenyi tér –, a regisztrációs sátorban 9-18 óra között lehet lebélyegeztetni. Ezt azért fontos megtenni, mert a bélyegzés elmulasztása esetén a jegyet a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre kell, hogy kiegészítse – menettérti útra –, és pótdíjat is felszámol.

Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvényt későbbi időpontban – 2015. június 13-án – tartják meg, és a menetjegy árát kezelési költség levonása nélkül téríti vissza a vasúttársaság.

A kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről a vasúttársaság honlapján (www.mavcsoport.hu) és a MÁVDIREKT telefonszámán (06 40 49 49 49) tájékozódhat az utazóközönség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.