Városlista
2022. október 7, péntek - Amália

Hírek

2015. Március 12. 15:07, csütörtök | Belföld
Forrás: MÁV Zrt.

Kedvezményes vasúti jegy a Horgász Show-ra utazóknak

Kedvezményes vasúti jegy a Horgász Show-ra utazóknak

A MÁV-START ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a március 13-15. között megrendezendő Horgász Show rendezvényre vonattal utazóknak.

A kedvezményes retúrjegy bármely belföldi vasútállomásról Budapest-Keleti és Budapest-Nyugati pályaudvarokra, Kelenföld és Zugló állomásokra vehető igénybe.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon érvényes. Az első osztályon a teljes árú kocsiosztály különbözeti díjat, feláras vonat igénybevétele esetén pedig a típusnak megfelelő pótdíjat meg kell fizetni . A kedvezményes jeggyel az utazás legkorábban március 12-én nulla órától kezdhető meg, a visszautazást legkésőbb március 16-án éjfélig kell befejezni.

A menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt lebélyegeztetik a rendezvény helyszínén, a SYMA rendezvényközpont „A” pavilonjában található információs pultnál.

A horgászat szerelmeseinek érdemes közösségi közlekedési eszközzel érkezni a rendezvényre, mert a nagyobb budapesti pályaudvarokról könnyedén elérhető a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ közvetlen szomszédságában található Puskás Ferenc Stadion metrómegálló.

Bővebb információ: http://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/vonattal-horgasz-show-ra

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 06. 16:40, csütörtök | Belföld

Menczer: felkészültünk a télre, Magyarország energiaellátása biztosított

Felkészültünk a télre, Magyarország energiaellátása biztosított - jelentette ki Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára csütörtökön, Cegléden.

2022. Október 06. 13:18, csütörtök | Belföld

Munkálatok miatt hétfőtől lezárások lesznek az M1-esen, az M3-ason és az M7-esen

Október 10-étől várhatóan november közepéig lezárások mellett újítják fel az M1-es, az M3-as és az M7-es autópályák különböző szakaszait - közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

2022. Október 06. 13:16, csütörtök | Belföld

Agrárminiszter: folyamatos a lakossági tűzifaigények kiszolgálása

Folyamatosan szolgálják ki a lakossági tűzifaigényeket és növelik a termelési kapacitást az erdőgazdaságok - közölte Nagy István agrárminiszter, a minisztérium csütörtöki közleménye szerint.

2022. Október 06. 13:09, csütörtök | Belföld

Elfogták az embercsempészt, aki 49 migránst szállított

Ajka külterületén tartóztatták fel a rendőrök a migránsokat szállító embercsempészt.