Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Augusztus 22. 10:48, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Kedvezményes menetjegy a XXI. SAVARIA Történelmi Karneválra utazóknak

Kedvezményes menetjegy a XXI. SAVARIA Történelmi Karneválra utazóknak

Ötven százalékos menettérti kedvezvényt biztosít Szombathelyre a MÁV-START és a GYSEV a 2022. augusztus 25. és 28. közötti XXI. SAVARIA Történelmi Karneválra utazóknak.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes – ide értve a 100 km alatti alkalmi menettérti jegyet is – teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban augusztus 24-én kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb augusztus 29-én éjfélig be kell fejezni.

Az 50%-os utazási kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni; feláras vonat igénybevétele esetén pedig az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével lebélyegeztetik a szombathelyi Tourinform Irodában (9700 Szombathely Király utca 1-3. a Fő tér sarka, a gyorsétteremmel szemben) augusztus 25-én 9-18 óráig, augusztus 26-án, 27-én és 28-án 9 és 20 óra között.

A programokról a https://karnevalsavaria.hu/programok/helyszinek-programja linken találhatók részletesen információk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.