Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. December 19. 10:33, szerda | Helyi

Karácsonyra is több számítógépet ajándékoz a megyei kormányhivatal - Ruhaadomány is kerül a fa alá

Karácsonyra is több számítógépet ajándékoz a megyei kormányhivatal  - Ruhaadomány is kerül a fa alá

A közelgő karácsony alkalmából ismét használaton kívüli számítógépeket adományoz a Csongrád Megyei Kormányhivatal.

A közeli napokban összesen 12 munkaállomás beszerelése történt meg a Csongrád Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által fenntartott 3 intézményben, valamint a Szeged-Csanádi Egyházmegye Bálint Sándor Szeretetotthonában.

December 20-án (csütörtökön) 5 gép átadása történik meg a Hódmezővásárhely Napsugár Otthon Szakosított Otthonában, az intézmény karácsonyi ünnepsége keretében.

Itt jelképesen azt az 1 tonnányi ruhaadományt is átadja dr. Juhász Tünde kormánymegbízott, amelyet a kormányhivatal munkatársai gyűjtöttek novemberben a Csongrád Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által fenntartott intézmények lakói számára.

December 20-án, 14 órakor keresi fel Hódmezővásárhelyen, a Klauzál u. 185./A alatt lévő Szivárvány Otthont dr. Juhász Tünde, Csongrád megye kormánymegbízottja, hogy átadja a lakóknak szánt számítástechnikai eszközöket és ruhaadományt.

A többi gép átadása a lenti helyszíneken és vezetők által megtörtént, illetve megtörténik:

  • December 17. (hétfő) 16:00 óra Szeged

Szeged-Csanádi Egyházmegye által fenntartott Kálvária Védőotthon karácsonyi ünnepsége. 3 db gépet adott át dr. Mikecz Péter, főigazgató

  • December 18. (kedd) 10:00 óra Makó

Batthyány utcai idősotthon karácsonyi ünnepsége. 2 db gépet adott át Lakatos-Tóth Andor, járási hivatalvezető.

  • December 20. (szerda) 10:00 óra Ásotthalom pszichiátriai otthon karácsonyi ünnepsége. 2 db gépet ad át Szántó Mária, járási hivatalvezető

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.