Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. November 03. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Justin Bieber hamarosan apa lesz

Justin Bieber hamarosan apa lesz

Egy 20 éves kaliforniai nő azt állítja, a 17 éves tinisztár gyermekének az apja.

Mostanában lehetett arról hallani, hogy Justin Bieber és Selena Gomez közös jövőt terveznek, és családalapításon törik a fejüket, de ha hinni lehet a legújabb pletykáknak, akkor ez már a múlt.

Egy húszéves rajongó ugyanis apasági pert indított Justin Bieber ellen. Mariah Yeater szerint három hónapos kisfia az énekestől született, és bírósági keresetet nyújtott be, hogy a tinisztárt DNS-vizsgálatra kényszerítse. Yeater azt is tudja, ahogy a vizsgálat őt igazolja, követeli, hogy Bieber anyagilag is támogassa őket a jövőben.

A nő azt állítja, hogy a múlt év októberében, egy Los Angeles-i koncert után került szexuális kapcsolatba Bieberrel, a színfalak mögött. Az énekes testőreivel üzent, hogy várja őt a koncert után, és képtelen volt ellenállni a csábításnak. "Amikor megláttuk egymást, egyértelműen vonzalmat éreztünk mindketten, és csókolózni kezdtünk. Alig vártuk, hogy egy félreeső zugban végre ketten lehessünk" -nyilatkozta a fiatal nő.

Az énekes szóvivője szomorúnak tartja, hogy valaki ilyen rosszindulatú és bizonyíthatóan hamis állításokat terjeszt, csakhogy bemocskolja egy fiatal tehetség hírnevét. A bíróság azonban még nem döntött, eleget tesz-e Yeater kérésének, pedig ez az egyetlen módja annak, hogy kiderüljön: mindez csak pletyka-e?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára