Városlista
2020. augusztus 8, szombat - László

Hírek

2020. Július 10. 12:14, péntek | Helyi
Forrás: A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

Juhász Tünde: a hivatal rendezettsége mutatja, hogy odafigyelnek az ügyfelekre

Juhász Tünde: a hivatal rendezettsége mutatja, hogy odafigyelnek az ügyfelekre

Virágszigetek, új, kövekkel feltöltött kerítés borostyánnal, virágládák és padok – megszépült a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Ady Endre utcai udvara.

Juhász Tünde Csongrád-Csanád megyei kormánymegbízott szerint, aki igényes szakmai munkát végez, annak a hivatalának a rendezettsége is mutatja, hogy odafigyel az ügyfeleire.

Három hónap alatt megszépült a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalának Ady Endre utcai udvara. A zöldítés jegyében immár nem csupán térburkolat uralja a környezetet. Kis virágszigetek törik meg a monotonitást, amelyekben főként évelő növények, hortenziák, kecskerágók, rózsák és cserjék kaptak helyet. A hivatal oldalsó kerítése is megújult, a régit teljesen elbontották, helyére pedig kövekkel feltöltött változat került, amelyen borostyán fut. Eléje 10 virágládát helyeztek ki, kecskerágóval, levendulával és rózsával. Hiánypótlásként pedig padok is helyet kaptak a kerítés előtt.

- Nemcsak az épületeinket igyekszünk időről időre megújítani, fejleszteni, hanem azok környezetét is. Fontos a szakmai munka, de ugyanolyan fontos az is, hol, milyen körülmények között fogadjuk az ügyfeleinket – jegyezte meg Juhász Tünde Csongrád-Csanád megye kormánymegbízottja. Hozzátette: ügyfélbarát ügyintézéssel várják és szolgálják a hozzájuk fordulókat, de alapvető az is, hogy a külső és belső színvonal összhangban legyen. Aki igényes szakmai munkát végez, annak a hivatalának a rendezettsége is mutatja, hogy odafigyel az ügyfeleire – fogalmazott a kormánymegbízott.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 05. 15:11, szerda | Helyi

Bekerültek a pótlóbusz megállóhelyek a MÁV-START online menetrendi keresőjébe

Már az ELVIRA menetrendi keresőbe is bekerültek a pótlóbuszok megállási helyei, így az utasok könnyebben, pontosabban tudnak tájékozódni a vonatok helyettesítő buszok megállóiról.

2020. Augusztus 05. 15:09, szerda | Helyi

Év végéig huszonkét légkondicionált fekvőhelyes- és hálókocsi érkezik

A szolgáltatásbővítés és a minőség emelése érdekében kiírt közbeszerzési eljárás eredményes, a MÁV-START és a szlovákiai Wagon Service Travel között megkötött szerződés szerint.

2020. Augusztus 03. 17:27, hétfő | Helyi

Újabb három IC+ kocsi állt forgalomba

Augusztus 2-től újabb három IC+ közlekedik a szombathelyi és a zalaegerszegi vasútvonalon.

2020. Augusztus 03. 15:09, hétfő | Helyi

Mindkét daru dolgozik – a Nyugati tetőszerkezetének bontása folyamatos

A Nyugati pályaudvaron folytatódik a rekonstrukció. Immár a második daru is üzembe állt a mintegy 8200 négyzetméteren megújuló tetőszerkezeten a folyamatos munka segítése érdekében.