Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2020. Július 10. 12:14, péntek | Helyi
Forrás: A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

Juhász Tünde: a hivatal rendezettsége mutatja, hogy odafigyelnek az ügyfelekre

Juhász Tünde: a hivatal rendezettsége mutatja, hogy odafigyelnek az ügyfelekre

Virágszigetek, új, kövekkel feltöltött kerítés borostyánnal, virágládák és padok – megszépült a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Ady Endre utcai udvara.

Juhász Tünde Csongrád-Csanád megyei kormánymegbízott szerint, aki igényes szakmai munkát végez, annak a hivatalának a rendezettsége is mutatja, hogy odafigyel az ügyfeleire.

Három hónap alatt megszépült a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalának Ady Endre utcai udvara. A zöldítés jegyében immár nem csupán térburkolat uralja a környezetet. Kis virágszigetek törik meg a monotonitást, amelyekben főként évelő növények, hortenziák, kecskerágók, rózsák és cserjék kaptak helyet. A hivatal oldalsó kerítése is megújult, a régit teljesen elbontották, helyére pedig kövekkel feltöltött változat került, amelyen borostyán fut. Eléje 10 virágládát helyeztek ki, kecskerágóval, levendulával és rózsával. Hiánypótlásként pedig padok is helyet kaptak a kerítés előtt.

- Nemcsak az épületeinket igyekszünk időről időre megújítani, fejleszteni, hanem azok környezetét is. Fontos a szakmai munka, de ugyanolyan fontos az is, hol, milyen körülmények között fogadjuk az ügyfeleinket – jegyezte meg Juhász Tünde Csongrád-Csanád megye kormánymegbízottja. Hozzátette: ügyfélbarát ügyintézéssel várják és szolgálják a hozzájuk fordulókat, de alapvető az is, hogy a külső és belső színvonal összhangban legyen. Aki igényes szakmai munkát végez, annak a hivatalának a rendezettsége is mutatja, hogy odafigyel az ügyfeleire – fogalmazott a kormánymegbízott.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 05. 12:05, szerda | Helyi

Balatoni és Tisza-tavi szolgáltatásfejlesztés: fókuszban a kerékpáros turizmus

A korábbi évek szolgáltatási színvonalának javítása után, idén is jól érzékelhető fejlesztések teszik vonzóbbá, kényelmesebbé a vasúti utazást, illetve új turisztikai ajánlatok is az utasok rendelkezésére állnak.

2021. Május 05. 12:02, szerda | Helyi

Május 17-én életbe lép az előszezoni menetrend

Sűrűbb eljutást és minőségibb szolgáltatást nyújt a MÁV-START a Balatonhoz utazóknak.

2021. Május 05. 11:58, szerda | Helyi

Eladni vitte a hamis ruhát

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint tizenötmillió forint értékű hamis ruhát találtak egy autóban.

2021. Május 04. 00:00, kedd | Helyi

Május 4-én nyitnak a hódmezővásárhelyi múzeumok

Védettségi igazolvánnyal várják a látogatókat