Városlista
2021. március 5, péntek - Adorján

Hírek

2014. Április 15. 09:46, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: (Göbl Vilmos-sajtóreferens)

Juhász Imre 90 éves

Juhász Imre 90 éves

Juhász Imre 2014. április 13. napján ünnepelte 90. születésnapját.

Imre bácsi Hódmezővásárhelyen született földműves családban. A kovácsmesterséget tanulta ki. A második világháborúban elveszítette az egyik testvérét, a háborút követően ő maga is 4 évet töltött munkatáborban és börtönben.

Több munkahelyen dolgozott, 28 évig a kopáncsi állami gazdaságban, innen ment nyugdíjba. Munkája mellett mindvégig a mezőgazdasággal is foglalkozott. Nyugdíjas éveit aktívan tölti, évekig volt bírósági ülnök, de szavazatszámláló bizottság tagjaként is tevékenykedett.

Imre bácsi feleségével él, akivel hamarosan ünneplik 66. házassági évfordulójukat. Egy lányuk, 2 unokájuk és 2 dédunokájuk van.

Juhász Imrét a Polgármesteri Hivatal munkatársai is köszöntötték születésnapja alkalmából.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 04. 18:01, csütörtök | Kék hírek

Pénzmosás miatt emeltek vádat két férfi és egy nő ellen

A Nagykátai Járási Ügyészség pénzmosás miatt vádat emelt két férfi és egy nő ellen, aki Csehországban több bankszámlát is nyitott azért, hogy azokra bűncselekmények elkövetéséből származó pénzeket fogadjon.

2021. Március 04. 17:50, csütörtök | Belföld

Országos tisztifőorvos: minden eszközzel le kell törni a járvány harmadik hullámát

Minden eszközzel le kell törni a járvány nagyon dinamikusan emelkedő harmadik hullámát, a kormányzati szigorítások szükségszerűek voltak - mondta Müller Cecília az operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.

2021. Március 04. 17:45, csütörtök | Belföld

Elkezdődött az oltási értesítő sms-ek kiküldése

Elkezdődött a koronavírus elleni AstraZeneca-vakcina hétvégi beadásáról értesítő sms-ek kiküldése - értesült az MTI csütörtökön.

2021. Március 04. 17:09, csütörtök | Belföld

Nem lassult a költekezési kedv

Az idén januárban nominálisan csaknem 940 milliárd forintot költött el a lakosság a kiskereskedelmi üzletekben, hasonlóan az egy évvel korábbi értékhez, ami azt mutatja, hogy a költekezési kedv nem lassult