Városlista
2022. október 7, péntek - Amália

Hírek

2013. Január 16. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Jön a Gyula-kártya a turistáknak

Jön a Gyula-kártya a turistáknak

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. mint Gyula város TDM Szervezete 2013 tavaszán bevezeti a Gyula-kártya rendszert, mely számos ingyenes és kedvezményes szolgáltatást biztosít a városba érkező turistáknak. A szervezet az elektronikus kártyán keresztül olyan termékplatformot kínál az itt megszálló vendégeknek, melyben integráltan jelennek meg Gyula vonzerői és kulcsfontosságú turisztikai termékei – közölte Komoróczki Aliz, a cég ügyvezetője a Gyulai Hírlappal.

A Gyula-kártya ezen termékek megjelenítése révén olyan kommunikációs eszközként fog működni, amely a fürdőn és a kultúrán keresztül a gasztronómiáig egyszerre képes közvetíteni mindazt, amit Gyula a turista számára jelenthet. A kft. a kártyarendszer hatékony működése érdekében többszintű kommunikációs tevékenységet folytat, hogy a rendszer nyújtotta előnyökkel a leendő turistákat már a döntési folyamat során megismertesse.

Az ügyvezető a részletekről elmondta, a kártyához kapcsolódó kártyaelfogadó helyeket és szolgáltatásaikat a www.visitgyula.com és a card.visitgyula.com turisztikai portálon népszerűsítik. A Gyula-kártya fontos szerepet kap a cég turisztikai marketing tevékenységében, és az országos médiumok mellett a 2013. évi Budapesti Utazási Kiállításra készült kiadványokban, prospektusokban is megjelenik. A városban plakátokon, információs táblákon, valamint az évente négyszer szezonális jelleggel, több ezer példányban megjelenő ingyenes VisitGyula Card Magazinnal hívják fel a turisták figyelmét a kártyához kapcsolódó szolgáltatásokra.

A cég kéri, hogy azok, akiknek a Gyula-kártya felkeltette érdeklődését, és a rendszerhez csatlakozva kedvezményes szolgáltatásokkal szeretnék forgalmukat növelni, töltsék ki a Tourinform Irodában beszerezhető adatlapot és nyilatkozatot, melyet aláírva és lebélyegezve 2013. január 18-ig kell eljuttatni az irodába.

Címkék: turisztika, utazás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 06. 16:40, csütörtök | Belföld

Menczer: felkészültünk a télre, Magyarország energiaellátása biztosított

Felkészültünk a télre, Magyarország energiaellátása biztosított - jelentette ki Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára csütörtökön, Cegléden.

2022. Október 06. 13:18, csütörtök | Belföld

Munkálatok miatt hétfőtől lezárások lesznek az M1-esen, az M3-ason és az M7-esen

Október 10-étől várhatóan november közepéig lezárások mellett újítják fel az M1-es, az M3-as és az M7-es autópályák különböző szakaszait - közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

2022. Október 06. 13:16, csütörtök | Belföld

Agrárminiszter: folyamatos a lakossági tűzifaigények kiszolgálása

Folyamatosan szolgálják ki a lakossági tűzifaigényeket és növelik a termelési kapacitást az erdőgazdaságok - közölte Nagy István agrárminiszter, a minisztérium csütörtöki közleménye szerint.

2022. Október 06. 13:09, csütörtök | Belföld

Elfogták az embercsempészt, aki 49 migránst szállított

Ajka külterületén tartóztatták fel a rendőrök a migránsokat szállító embercsempészt.