Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Január 16. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Jön a Gyula-kártya a turistáknak

Jön a Gyula-kártya a turistáknak

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. mint Gyula város TDM Szervezete 2013 tavaszán bevezeti a Gyula-kártya rendszert, mely számos ingyenes és kedvezményes szolgáltatást biztosít a városba érkező turistáknak. A szervezet az elektronikus kártyán keresztül olyan termékplatformot kínál az itt megszálló vendégeknek, melyben integráltan jelennek meg Gyula vonzerői és kulcsfontosságú turisztikai termékei – közölte Komoróczki Aliz, a cég ügyvezetője a Gyulai Hírlappal.

A Gyula-kártya ezen termékek megjelenítése révén olyan kommunikációs eszközként fog működni, amely a fürdőn és a kultúrán keresztül a gasztronómiáig egyszerre képes közvetíteni mindazt, amit Gyula a turista számára jelenthet. A kft. a kártyarendszer hatékony működése érdekében többszintű kommunikációs tevékenységet folytat, hogy a rendszer nyújtotta előnyökkel a leendő turistákat már a döntési folyamat során megismertesse.

Az ügyvezető a részletekről elmondta, a kártyához kapcsolódó kártyaelfogadó helyeket és szolgáltatásaikat a www.visitgyula.com és a card.visitgyula.com turisztikai portálon népszerűsítik. A Gyula-kártya fontos szerepet kap a cég turisztikai marketing tevékenységében, és az országos médiumok mellett a 2013. évi Budapesti Utazási Kiállításra készült kiadványokban, prospektusokban is megjelenik. A városban plakátokon, információs táblákon, valamint az évente négyszer szezonális jelleggel, több ezer példányban megjelenő ingyenes VisitGyula Card Magazinnal hívják fel a turisták figyelmét a kártyához kapcsolódó szolgáltatásokra.

A cég kéri, hogy azok, akiknek a Gyula-kártya felkeltette érdeklődését, és a rendszerhez csatlakozva kedvezményes szolgáltatásokkal szeretnék forgalmukat növelni, töltsék ki a Tourinform Irodában beszerezhető adatlapot és nyilatkozatot, melyet aláírva és lebélyegezve 2013. január 18-ig kell eljuttatni az irodába.

Címkék: turisztika, utazás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.