Városlista
2020. március 30, hétfő - Zalán

Hírek

2012. Április 07. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Jennifer Aniston öccse egy ápolatlan csavargó

Jennifer Aniston öccse egy ápolatlan csavargó

Jennifer Aniston 22 éves öccsének egyetlen nadrágja van, és néha a kocsijában alszik. Neki ennél több nem is kell, nővére pedig alig törődik vele.

Tavaly ősszel mindenki megdöbbent, amikor híre ment, hogy Madonna testvére hajléktalan, a szerencsétlen sorsú báty azonban nem az egyetlen ember, aki nem osztozik sztárrokona gazdagságában, ugyanis mint kiderült, Jennifer Aniston öccse szintén meglehetősen szerény életet él. A 22 éves Alex John Aniston ugyan nem a híd alatt lakik, de 43 éves nővére fényűző világától távolabb nem is állhatna: a Kalifornia és Alaszka között ingázó fiú alkalmi fizikai munkából tartja el magát, néha a kisteherautója hátuljában alszik, és ismerősei azt mondják róla, hogy egy "ápolatlan punk", akinek egyetlen nadrágja és három pólója van.

AJ és Jennifer féltestvérek, és rokoni kapcsolatukról többnyire nem is beszélnek, bár a fiú 2004-ben a Derült égből Polly díszbemutatóján megjelent. Hogy Jennifer miért nem foglalkozik AJ-vel, arról nem lehet tudni, bár könnyen előfordulhat, hogy egyszerűen szégyelli, öccse viszont a barátainak többször is elmondta: kifejezetten örül neki, hogy nem tud róla a világ, ezért nem is keresi a kapcsolatot Jenniferrel. "Itt Santa Cruzban gyakran lehet találkozni olyan punkokkal, mint AJ - mondta el egy kaliforniai ismerős. - Neki pont megfelel ez az életvitel, és örül, hogy senki nem figyel rá."

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 28. 07:27, szombat | Bulvár

Bob Dylan új dala a Kennedy-gyilkosságról szól - VIDEÓ

Új dalt tett közzé péntekre virradó éjjel Bob Dylan.

2020. Március 27. 07:07, péntek | Bulvár

Mariah Carey, Alicia Keys és Billie Eilish is bekapcsolódik otthonról egy hétvégi adománygyűjtő koncertbe

Billie Eilish, Mariah Carey és Alicia Keys Grammy-díjas amerikai énekesek is bekapcsolódnak otthonról egy vasárnapi jótékonysági koncertbe, amely a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott amerikaiak javára gyűjt.

2020. Március 25. 17:05, szerda | Bulvár

Bál csak nagypályásoknak - VIDEÓ és FOTÓK

Csodás helyszínen, csillogó rendezvény szervezését támogathatta az ANDONIK Reklámügynökség.

2020. Március 24. 16:07, kedd | Bulvár

Nagy változás előtt áll Gájer Bálint élete - VIDEÓ

Gájer Bálintról egy dolgot biztosan sokat tudunk: a hazai swing kiemelkedő alakja.