Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Május 19. 15:29, hétfő | Helyi sport
Forrás: hlkc.hu

Izzadságszagú győzelemmel búcsúzott az NBII-es bajnokságtól a HLKC

Izzadságszagú győzelemmel búcsúzott  az NBII-es bajnokságtól a HLKC

Az NBII-es bajnokság utolsó fordulójában Budapestre látogattak, a fiatal akadémisták alkotta KSI csapata ellen léptek pályára.

Ellenfél a tabella utolsó helyét foglalta el, így csak a győzelem megszerzése lehetett a cél minden körülmény között. Borzalmas, talán az egész bajnokság leggyengébb teljesítményével kezdték a találkozót. A mérkőzés második percében megszerzett vezető gólt követően 12 percig képtelenek voltak a hazaiak kapujába találni, a 13. percben 4-2 volt az eredmény. Ez a kezdés az egész meccsre rányomta a bélyegét, rengeteg hibával tarkított játékkal sikerült ugyan lassan felőrölni a hazaiakat, de ezen a mérkőzésen csak a két megszerzett pontnak örülhettek.
A kifejezetten erős őszi teljesítmény után (második helyen állt a csapat félidőben) a gyengébbre sikerült tavaszi szezon után meg kellett elégedniük a tabella ötödik helyezésével, azonban ezzel is két helyezést sikerült javítani az előző évhez viszonyítva.

NBII Dél-Kelet csoport női felnőtt bajnokság 18. forduló
Budapest, Kőér utca – 100 néző

KSI – Hódmezővásárhelyi LKC 21-23 (8-8)
Játékvezetők: Babity Máté, Bátori Bence
Versenybíró: Brinzay Margit

KSI: Szabó 2, Miklós, Imre, Balogh, Bacsa 1, Kaczur 1, György 1, Nagy P. , Juhász 1, Fülöp, Bagi, Nagy C. 10, Kőházi 1, Rausch 1, Kruzslicz 3, Putics
Edző: Ökrös Csaba

HLKC: Tóth – Hegyi V., Németh 7, Hegyi D., Tószegi 9, Sajtos 2, Mészáros 1, Cs: Kothencz (k), Balogh (k), Krumesz, Szabó, Blaskovics G. 2, Becsei 2, Fürcht
Edző: Gaál Adrienn

Gaál Adrienn edző: "A mai gyengébb teljesítményünk ellenére is örülök, hogy győzelemmel tudtuk zárni a bajnokságot. Az egész éves teljesítménnyel elégedett vagyok, kis szerencsével előrébb is végezhettünk volna!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.