Városlista
2019. november 23, szombat - Kelemen

Hírek

2016. Május 05. 17:41, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Izgalmak várhatók a Hódtóiban

Izgalmak várhatók a Hódtóiban

Várhatóan izgalmas összecsapást láthatnak a szurkolók a pénteken 18:30-kor kezdődő Kosársuli-Honvéd bajnokin a Hódtói Sportcsarnokban.

A gárdák eddigi találkozóin mindkétszer a kék-sárgák húzták a rövidebbet, Varga Dánielék azonban most mindenképpen változtatnának a helyzeten.

A fővárosiak még decemberben látogattak a Csongrád megyei településre, és némileg meglepetésre elvitték a győzelmet a kék-sárgák otthonából, melynek köszönhetően megerősítették akkori dobogós pozíciójukat a tabellán. Puskás Artúr fiainak azóta azonban igencsak felemásan sikerültek a fellépései, így kerültek ők is a középházba a playoffban, ahol a Győr elleni sima vereségeket követően kerültek újfent Cziberéék útjába.


Vas Péteréknek ennél azért valamelyest jobban ment a rájátszásban. A Bonyhád elleni hazai ütközet után győztesen hagyták el a pályát. Idegenben azonban nem találták a fegyvert a rendkívül erős kerettel felálló Tolna megyeiekkel szemben. A Hódmezővásárhely most mindenképpen bizonyítani akar, így Dr. Elek András tanítványai megcélozták a 13. helyet megszerzését, amelyhez a következő két mérkőzésen a budapestieken keresztül vezet az út…

A Vásárhelyi Kosársuli – Budapesti Honvéd elleni találkozója 2016. május 6-án pénteken 18:30-kor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban.

A találkozóra az MMBF Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően a belépés ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 22. 18:00, péntek | Belföld

Bővíti Magyarország és Bosznia-Hercegovina védelmi együttműködését

Bővíti a Magyarország és Bosznia-Hercegovina közötti védelmi együttműködést - jelentette be a két ország védelmi minisztere pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

2019. November 22. 17:00, péntek | Kék hírek

Régi lejjel csapott be többeket két férfi

Forgalomból kivont lejt, román bankjegyeket váltott át euróra és forintra két román állampolgárságú férfi jóhiszemű embereknek; a Pápai Járásbíróság jogerős ítéletében felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a csalókat.

2019. November 22. 16:03, péntek | Életmód

Ötből négy tizenéves nem mozog eleget

A 11 és 17 év közötti korosztályban ötből négyen nem sportolnak eleget az Egészségügyi Világszervezet (WHO) első ilyen jellegű elemzése szerint.

2019. November 22. 15:01, péntek | Bulvár

Kitüntette az amerikai elnök Jon Voight színészt

Az Egyesült Államok legmagasabb művészeti elismerésével, a Nemzeti Művészeti Érdeméremmel tüntette ki Donald Trump amerikai elnök Jon Voight Oscar- és Golden Globe-díjas színészt.