Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Április 19. 11:09, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Ittasan ült volán mögé a fiú, nem lett jó vége

Ittasan ült volán mögé a fiú, nem lett jó vége

A 15 éves fiú ittasan, engedély nélkül vitte el nagynénje autóját Faddon. Rokonával autókázni akartak, de balesetet szenvedtek. Mindketten megsérültek.

Faddról érkezett bejelentés, hogy egy Fiat Panda típusú autó egy ház kerítésének hajtott szombat hajnalban, a kocsiban ketten utaztak mindketten megsérültek. A helyszínre érkező kollégáink meglepve tapasztalták, hogy a kocsit egy 15 éves fiú vezette. Még nagyobb volt a megdöbbenésük, amikor a jogosítvány nélkül közlekedő sofőrt megszondáztatták, és a szonda pozitív értéket mutatott. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a fiatal nagynénje autójával hajtott neki egy ház kerítésének. A rokon azonban nem adott neki engedélyt arra, hogy a kocsit használja – közölte a rendőrség.

A fiatalnak számos szabályszegés miatt kell felelnie. Vele szemben a rendőrök engedély nélküli vezetés és baleset okozása miatt is eljárást indítanak. Feljelentik továbbá ittas vezetés vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt is.

Címkék: autó, baleset, Fadd, ittas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.