Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. December 21. 11:04, hétfő | Belföld
Forrás: Gombkötő Zoltán PR menedzser Invitel Zrt.

Invitel: 13 kódolatlan csatorna az ünnepekre

Invitel: 13 kódolatlan csatorna az ünnepekre

Különleges, nyitott időszakkal teszi felejthetetlenné az év végét a vállalat

Ünnepi meglepetéssel készül a karácsonyi időszakra az Invitel.

13 csatornát tesz kódolatlanná a vállalat 2015. december 19. és 2016. január 3. között, hogy a téli szünidő és az év végi szabadság ideje alatt a család minden tagja számára felejthetetlenné váljon a közös tévézéssel töltött pihenés.

A közeledő ünnepek alkalmából 13 csatornát tesz nyitottá az Invitel 2015. december 19-től 2016. január 3-ig. A különleges, ünnepi meglepetésnek szánt időszak alatt a vállalat minden digitális kábeltévé és IPTV előfizetője csomagjától függetlenül élvezheti az AMC, a Boomerang, a Cartoon Network, a Da Vinci Learning, az MTV, a Nick Jr., a Paramount Channel, a Sundance Channel és a Viasat History változatos műsorait, valamint a Filmbox csomag csatornáinak gazdag kínálatát, azaz a Filmbox Premium, a Filmbox Plus, a Filmbox Family és a Filmbox Arthouse adókon futó műsorokat.

Az Invitel nyitott időszakának köszönhetően így a család apraja-nagyja megtalálja a neki való műsorokat az ünnepek alatt is, legyen szó izgalmas kultsorozatokról, érdekes történelmi dokumentumfilmekről, kacagtató vígjátékokról vagy bájos mesefilmekről.

Az Invitelről

Az Invitel a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként széleskörű portfolióval áll lakossági és üzleti ügyfelei rendelkezésére. Lakossági kínálatában megtalálható számos szórakoztató és multimédiás szolgáltatás, az interaktív, digitális és HD televízió éppúgy, mint a gyors internet és a telefonszolgáltatás. A vállalati piacokon a legmodernebb előfizethető informatikai és felhő-alapú IT megoldásokon felül hang- és adatszolgáltatásokat nyújt partnereinek országos optikai kábelhálózatán keresztül. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található.

További információ: www.invitel.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.