Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2020. Január 08. 18:27, szerda | Helyi
Forrás: Kádár Gergely Péter

INNOVATÍV KÉPZÉS, VERSENYKÉPES TUDÁS HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN IS

INNOVATÍV KÉPZÉS, VERSENYKÉPES TUDÁS HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN IS

INGYENES tanulási lehetőség a Hódmezővásárhelyi Nyitott Tanulási Központban!

20 órás képzéseink azonnal használható, versenyképes tudást biztosítanak, ami hatalmas segítség a munkaerő-piaci boldoguláshoz. A nálunk tanulók az új, hasznos ismereteiket sikerélményeiken keresztül szerzik meg.

A Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért (SZETT) szervezet az innovatív felnőttképzés úttörőjeként, NYITOK programjának keretén belül, 20-30 órás ingyenes képzéseket biztosít a 16 és 64 év közti felnőttek részére. Barátságos környezetben, az ország 52 helyszínén, köztük Hódmezővásárhelyen is elérhető a kötetlen és szerethető tanulás. Nyitott Tanulási Központjaink felkészült munkatársai hétfőtől péntekig, reggeltől késő délutánig várják az érdeklődőket! A tanulási teret a legmodernebb informatikai eszközökkel szereltük fel: okostábla, érintőképernyős notebookok és laptopok mellett interneteléréssel igyekszünk segíteni a tanulás folyamatát. Olyan értékes tudást adó tanulási programokat kínálunk, amelyek hatalmas segítséget nyújthatnak a munkaerő-piaci boldoguláshoz.

Az érdeklődők tanulhatnak nálunk angolul, németül vagy akár oroszul, emellett képezhetik magukat az informatika területén, valamint részt vehetnek kiskereskedelmi, logisztikai, gépipari, turisztikai, építőipari és irodai munka területét érintő kompetenciafejlesztő képzéseken. Mindemellett lehetőség nyílik a mindennapokban használható, innovatív ismeretekre is szert tenni a pénzügyek, a vállalkozásindítás, az önmenedzsment vagy az állampolgári ismeretek terén.

Küldetésünknek tekintjük, hogy segítsünk az embereknek hatékonyabban elhelyezkedni a munkaerőpiacon, vagy a már meglévő munkájukat sikeresebbé tenni. Várunk mindenkit, aki szeretne ingyenesen, barátságos környezetben tanulni, hiszen a tanulás a legjobb befektetés!

Kapcsolat:

Hódmezővásárhelyi Nyitott Tanulási Központ
6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky utca 70.

  • Kádár Gergely Péter (kadar.gergely@nyitok.hu)
  • Téglás Barbara (teglas.barbara@nyitok.hu)

Telefon: 0630 799-3327

Bővebb információk: a www.nyitok.hu vagy a www.facebook.com/nyitok3 oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:48, szerda | Belföld

NAK: Veszélyes lehet a fogyasztókra az ellenőrizetlen ukrán élelmiszer

Miközben az Európai Bizottság a saját termelőitől a világ legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírások betartását követeli meg, a szalmonellával fertőzött ukrán csirkehúst korlátozások nélkül beengedi.

2024. Április 17. 09:47, szerda | Belföld

Németh Szilárd: Európában a magyar családok kapták legolcsóbban az áramot és földgázt

A rezsicsökkentésnek köszönhetően 2024 márciusában Európában a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási villamos energiát és földgázt

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.