Városlista
2023. március 20, hétfő - Klaudia, Alexandra

Hírek

2020. Január 08. 18:27, szerda | Helyi
Forrás: Kádár Gergely Péter

INNOVATÍV KÉPZÉS, VERSENYKÉPES TUDÁS HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN IS

INNOVATÍV KÉPZÉS, VERSENYKÉPES TUDÁS HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN IS

INGYENES tanulási lehetőség a Hódmezővásárhelyi Nyitott Tanulási Központban!

20 órás képzéseink azonnal használható, versenyképes tudást biztosítanak, ami hatalmas segítség a munkaerő-piaci boldoguláshoz. A nálunk tanulók az új, hasznos ismereteiket sikerélményeiken keresztül szerzik meg.

A Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért (SZETT) szervezet az innovatív felnőttképzés úttörőjeként, NYITOK programjának keretén belül, 20-30 órás ingyenes képzéseket biztosít a 16 és 64 év közti felnőttek részére. Barátságos környezetben, az ország 52 helyszínén, köztük Hódmezővásárhelyen is elérhető a kötetlen és szerethető tanulás. Nyitott Tanulási Központjaink felkészült munkatársai hétfőtől péntekig, reggeltől késő délutánig várják az érdeklődőket! A tanulási teret a legmodernebb informatikai eszközökkel szereltük fel: okostábla, érintőképernyős notebookok és laptopok mellett interneteléréssel igyekszünk segíteni a tanulás folyamatát. Olyan értékes tudást adó tanulási programokat kínálunk, amelyek hatalmas segítséget nyújthatnak a munkaerő-piaci boldoguláshoz.

Az érdeklődők tanulhatnak nálunk angolul, németül vagy akár oroszul, emellett képezhetik magukat az informatika területén, valamint részt vehetnek kiskereskedelmi, logisztikai, gépipari, turisztikai, építőipari és irodai munka területét érintő kompetenciafejlesztő képzéseken. Mindemellett lehetőség nyílik a mindennapokban használható, innovatív ismeretekre is szert tenni a pénzügyek, a vállalkozásindítás, az önmenedzsment vagy az állampolgári ismeretek terén.

Küldetésünknek tekintjük, hogy segítsünk az embereknek hatékonyabban elhelyezkedni a munkaerőpiacon, vagy a már meglévő munkájukat sikeresebbé tenni. Várunk mindenkit, aki szeretne ingyenesen, barátságos környezetben tanulni, hiszen a tanulás a legjobb befektetés!

Kapcsolat:

Hódmezővásárhelyi Nyitott Tanulási Központ
6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky utca 70.

  • Kádár Gergely Péter (kadar.gergely@nyitok.hu)
  • Téglás Barbara (teglas.barbara@nyitok.hu)

Telefon: 0630 799-3327

Bővebb információk: a www.nyitok.hu vagy a www.facebook.com/nyitok3 oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 14. 15:23, kedd | Helyi

Ütemterv szerint halad Veszprém vasútállomás felújítása

Az Európa Kulturális Fővárosa programhoz kapcsolódva újítja fel a vasúttársaság Veszprém vasútállomást.

2023. Március 14. 15:19, kedd | Helyi

Gyermekvasút nyomában – 20 km” nappali teljesítménytúra

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton március 15-én tartják a hagyományos „Gyermekvasút nyomában” 20 kilométeres nappali teljesítménytúrát.

2023. Március 14. 15:15, kedd | Helyi

Akár egyhónapos ingyen vonatozás Európa-szerte a 18 éves fiatalok számára

Azok a fiatal felnőttek, akik ebben a tanévben töltik be a 18. életévüket és szeretnék bejárni Európát, március 15-én déltől 2 hétig újra regisztrálhatnak az ingyenes, Európa 32 országába érvényes Interrail bérletre.

2023. Március 14. 12:30, kedd | Helyi

Citromhéj, narancshéj – Tudod, mi mindenre jók?

A citromhéj, a narancshéj, a banánhéj felhasználására is rengeteg tippet tudunk adni.