Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Február 24. 15:04, kedd | Belföld
Forrás: MÁV Zrt.

Induljon vonattal a HVG Állásbörzére!

Induljon vonattal a HVG Állásbörzére!

A MÁV-csoport számos állást kínál pályakezdőknek és diplomásoknak is.

A HVG állásbörzén a MÁV-csoport számos állásajánlata közül válogathatnak az érdeklődő pályakezdők és diplomások. A MÁV-START ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a SYMA Rendezvényközpontban, február 25-26-án tartott állásbörzére vonattal utazóknak bármely belföldi állomásról.

A HVG Állásbörze mára az egyik legjelentősebb magyar karriervásárrá nőtte ki magát, amelyen a MÁV-csoport is várja az érdeklődőket az ország különböző pontjaira meghirdetett pozíciókra. A vasúttársaság hosszú távú álláslehetőséget, határozatlan idejű munkaszerződést, teljes munkaidős foglalkoztatást, széles körű képzéseket, béren kívüli juttatásokat, egészségmegőrző programot és utazási kedvezményt kínál leendő munkavállalói számára. A MÁV standján toborzás-kiválasztási szakembereket, informatikusokat, volt gyakornokokat kérdezhetnek az álláskeresők, akiknek a jelentkezését a helyszínen és a vasúttársaság honlapján is fogadják.

Ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt kínál a MÁV-START mindazoknak, akik vonattal indulnak a HVG állásbörzére. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe Budapest-Keleti, Nyugati, Déli pályaudvarra, Kelenföld és Zugló állomásra, február 24-én 0:00 órától február 27-én éjfélig. A jegy visszautazásra azonban csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény ideje alatt a SYMA Rendezvényközpontban, a MÁV-csoport A22-es standján, 10 és 18 óra között az utas lebélyegezteti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő