Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Szeptember 23. 10:38, kedd | Belföld
Forrás: (MÁV-Start Zrt.)

Induljon vonattal a HVG állásbörzére

Induljon vonattal a HVG állásbörzére

Induljon vonattal a HVG állásbörzére! – 50%-os kedvezményt biztosít a MÁV-START a vonattal érkezőknek .

A Syma Rendezvényközpont ad otthont szeptember 24-én és 25-én az egyik legjelentősebb karrierkiállításnak, a HVG állásbörzének. A díjtalan belépést biztosító rendezvényen a MÁV Csoport is változatos álláskínálattal várja az érdeklődőket, a MÁV-START pedig az állásbörzére vonattal utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt saját szolgáltatási területén bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarra vagy Kelenföld és Zugló állomásra.

Ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt kínál a MÁV-START mindazoknak, akik vonattal indulnak a HVG állásbörzére. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarra vagy Kelenföld és Zugló állomásra, 2014. szeptember 23-án 0:00 órától szeptember 26-án 24:00 óráig. A jegy visszautazásra azonban csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény ideje alatt a MÁV Csoport A27-es standján 10 és 18 óra között tulajdonosa lebélyegezteti.

A tizenöt éves múltra visszatekintő állásbörze mára az egyik legjelentősebb magyar karriervásárrá nőtte ki magát. Az álláskeresők számára a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A kiállítók között a MÁV Csoport is várja az érdeklődőket, az ország különböző pontjaira meghirdetett pozíciókra a helyszínen és a MÁV honlapján is fogadják a jelentkezéseket. A vasúttársaság határozatlan idejű munkaszerződést, teljes munkaidős foglalkoztatást, széles körű képzési lehetőségeket, változatos elemekből álló béren kívüli juttatásokat és utazási kedvezményt kínál leendő munkavállalói számára.

További információ:

www.mav-start.hu/ajanlatok/utazasi_ajanlat.php?mid=15400433a05979

www.hvgallasborze.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.