Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2018. Február 02. 08:51, péntek | Helyi
Forrás: Rácz Anett, elnök Mátrix Közhasznú Alapítvány

Imike tolószéke a tét

Imike tolószéke a tét

Imike a 2 éves életvidám kisfiú az Újszegedi Gyermekgyógyászati Klinika lakója.

Jelenleg épp tolószékkel tanul közlekedni. Neuroblastomája (rosszindulatú idegrendszeri daganata) volt, ennek következtében deréktól lefelé kicsi teste lebénult. Édesanyja egyedül neveli, az államtól kapott csekély összegből sajnos nem telik saját tolószékre. Kézben hozza - viszi mindenhová a kisgyermeket. Szegedtől 45 km-re laknak ahonnan nem megoldott a nagyvárosi kórházba a kezelésekre való bejutásuk. Így szinte állandóan a kórházban vannak.

A közgyógyos tolószékre várni kell, a Mátrix Közhasznú Alapítvány célul tűzte ki, hogy Imike eddigi durva megpróbáltatásokkal teli életét életminőséget javító céllal segíti. Segítsünk közösen, hiszen a közösség ereje csodákra képes! A legapróbb támogatás is óriási segítség, tegyük boldogabbá Imike életét! A beérkezett támogatása 100%-ban Imike anyukájának kerül átadásra!

Így segíthet Imikének:

1. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el. Köszönjük!

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeget, melynek az utalás közleményébe beírja, hogy "Imike tolószéke", azt mindenféle költség levonás nélkül, 100%-ban a Család részére továbbadjuk.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeget, melynek az utalás közleményébe beírja, hogy "Imike tolószéke", azt mindenféle költség levonás nélkül, 100%-ban a Család részére továbbadjuk.

4. Adó 1 százalék felajánlással: Imikét és sok súlyos problémával küszködő kisgyermeket és családot, éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathat adó 1 százalék felajánlása révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát adja meg adóbevalláskor, vagy május 20-ig az adóbevallásban.

Közösen tegyünk CSODÁT! Imike támogatása kapcsán ahttp://www.matrixalapitvany.hu és ahttp://www.facebook.com/matrix.alapitvany oldalakon további információkat szerezhet.

Sok kicsi sokra megy, hálásan köszönjük a segítségét!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 23. 15:56, szerda | Helyi

Szeptember 28-tól menetrendi változásokat léptet életbe a Dunántúlon a MÁV-START és a Volánbusz

Szeptember 28-tól versenyképesebb és utasbarát kínálatot vezet be a MÁV-START több dunántúli viszonylaton,

2020. Szeptember 23. 11:39, szerda | Helyi

Hatalmas érdeklődés a Vásárhelyi Őszi Tárlat iránt

Megkezdődött a hatvanhetedik kiállítás anyagának begyűjtése

2020. Szeptember 23. 11:19, szerda | Helyi

Feltárultak a Tornyai raktárai, fémdetektorral kutattak Csomorkányon

Kulturális Örökség Napjai Hódmezővásárhelyen

2020. Szeptember 22. 11:10, kedd | Helyi

Dr. Homolya Róbertet alelnökké választotta az Európai Vasúti és Infrastruktúra Társaságok Közössége

Alelnökké választotta a MÁV elnök-vezérigazgatóját az Európai Vasúti és Infrastruktúra Társaságok Közössége (CER).