Városlista
2021. április 17, szombat - Rudolf

Hírek

2017. Május 27. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Idén is bőkezűen adakoztak a sztárok Cannes-ban

Idén is bőkezűen adakoztak a sztárok Cannes-ban

Leonardo DiCaprio, Dustin Hoffman, David Beckham, Mick Jagger, Nicole Kidman és a 70. cannes-i filmfesztivál hivatalos versenyprogramjának zsűritagjai,

köztük Jessica Chastain és Will Smith is részt vett a hagyományos jótékonysági gálán, amelyen az AIDS-elleni kutatások támogatására gyűjtöttek.

Az amfAR Cinema Against AIDS (Film az AIDS ellen) elnevezésű estélyt 24. alkalommal rendezte meg a Liz Taylor által létrehozott alapítvány a cannes-i fesztivál alatt, a közeli Cap d'Antibes egyik luxusszállodájában csütörtök este.

A terrorkészültség és a rendkívüli biztonsági intézkedések miatt az Hotel du Cap-Eden-Rochoz vezető minden utat már kora délután lezárta a francia rendőrség a forgalom elől, kizárólag a gála vendégei, köztük Vanessa Redgrave, Diane Kruger, Milla Jovovich, Eva Longoria és Dionne Warwick énekesnő közelíthette meg a hotelt.

Az AIDS-kutatások támogatására David Beckham árverésre bocsátott egy labdarúgó-mérkőzést, amelyen ő és barátai ellen lehet játszani a párizsi Parc des Princes stadionban. A rendezvény 350 ezer euróért (107,5 millió forintért) kelt el.

Will Smith és Jessica Chastain zsűritagok egy portrésorozatot, George Hurrell fotóművész alkotásait árulták az 1940-es évek hollywoodi sztárjairól, többek között Rita Hayworthről, Marlene Dietrichről, Gary Cooperről. A gyűjtemény 500 ezer euróért (154 millió forintért) kelt el.

Egy 32 különleges ruhakölteményből álló kollekció 3 millió eurós (922 millió forintos) rekordáron talált új gazdát, egy 1958-as gyártású jaguárért 650 ezer eurót (200 millió forintot) fizetett az új tulajdonos.

A jótékonysági szervezet adatai szerint a cannes-i filmfesztivál idején megrendezett tavalyi adománygyűjtésen alig három óra alatt mintegy 22 millió euró (6,7 milliárd forint) folyt be, 1993 óta pedig nagyjából 174 millió eurót (53 milliárd forintot) hagytak ott a sztárok az adománygyűjtő aukción. Idén több mint 18 millió euróval gazdagodhatott az alapítvány a gálán, ahol több száz vendég vett részt.

Az estet Diana Ross koncertje zárta, aki a legsikeresebb számaiból adott elő a sztárokból álló közönségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.

2021. Április 13. 18:39, kedd | Bulvár

Könyv jelent meg Diego Maradona életéről

Az isteni Diego Maradona címmel jelent meg életrajzi könyv a 2020. november 25-én, 60 évesen elhunyt világklasszis argentin labdarúgóról.

2021. Április 07. 17:07, szerda | Bulvár

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét - értesült a The Hollywood Reporter.