Városlista
2021. október 22, péntek - Előd

Hírek

2021. Szeptember 23. 13:56, csütörtök | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Idegenben kezdi, itthon zárja az alapszakaszt a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli

Idegenben kezdi, itthon zárja az alapszakaszt a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli

Hivatalossá váltak a meccsek időpontjai: szeptember 24-én, pénteken indul a bajnokság a felnőttcsapatnak.

Az NB I/B Zöld csoportjában idén tizennégy csapat indul, a korábbról már jól ismert ellenfelekhez a KTE-Duna Aszfalt U23, az előző szezonban a Piros csoportból kieső MEAFC-Miskolc és MTK ELITE Basket, valamint az NB II-ből feljutó Dunaharaszti MTK csatlakozott újoncként.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársulira nem vár könnyű menetrend: 2021-ben tizenhárom találkozóból hétszer idegenben, hatszor a Hódtói Sportcsarnokban játszunk, „cserébe” 2022-re fordul a menetrend, hisz hét-hat lesz az arány a hazai pálya javára.

A bajnokságban egyszer tartanak szünet (a karácsonyi időszakban), ezen kívül minden héten rendeznek fordulót, emellett pedig a Hepp Kupában is jelenésük lesz a csapatoknak. A Kosársuli szeptember 24-én, pénteken Sopronban, a SMAFC otthonában kezd, az első hazai bajnokit pedig október 2-án, szombaton 17 óra 30 perctől, az Újpest ellen vívjuk.

Itthoni mérkőzéseink többsége a tervek szerint pénteken lesz, a felnőttek szereplésével párhuzamosan, a megszokott módon pedig természetesen az U20-asok is rendre pályára lépnek. Reméljük, minél több néző kilátogat majd a Hódtói Sportcsarnokba, és együtt szurkolhatunk a vásárhelyi csapatoknak!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 21. 14:20, csütörtök | Helyi

Kisvasúttal a budai hegyekbe!

Programajánló az őszi szünetre

2021. Október 20. 16:33, szerda | Helyi

Együttműködési megállapodást kötött a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli és a Rádió 7

A jövőben a rádió támogatja a sportegyesület tevékenységét, valamint folyamatosan beszámol az ott zajló munkáról, az eredményekről és a sportolók sikereiről.

2021. Október 20. 10:55, szerda | Helyi

Könnyed továbbjutás a Hepp Kupában

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli felnőttcsapata a Békéscsabai KK/B vendégeként kezdte a Hepp Kupa 2021/22-es kiírását.

2021. Október 18. 16:22, hétfő | Helyi

Október 18-tól már a Budapest–Újszász–Szolnok vasútvonalon is közlekedik a KISS

Október 18-án újabb KISS állt forgalomba, így a mai naptól már a Budapest–Újszász–Szolnok (120a) vasútvonalon is közlekedhetnek az utasok az új emeletes motorvonattal.