Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2022. Április 05. 16:12, kedd | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Idegenben kezdi a rájátszást a Kosársuli

Idegenben kezdi a rájátszást a Kosársuli

Csütörtökön elkezdődik az NB I/B Zöld csoportjának rájátszása a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli számára.

A csapat az alapszakaszt a bajnokság legjobb formában lévő együtteseként zsinórban hat sikerrel zárta, így az 5. helyen végzett (14 győzelemmel és 12 vereséggel), aminek köszönhetően a 4. DEAC U23 ellen következhet a három nyert meccsig tartó negyeddöntős párharc.

A több fronton is helytálló, tehetséges debreceni fiatalok - többször a Vásárhelyen nevelkedő Ságodi Róbert vezetésével - 17-9-es mérleggel fejezték be a bajnokság első felét. Novemberben 76-70-ra nyertek az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban a Kosársuli ellen, míg március elején, a Hódtói Sportcsarnokban kiélezett meccsen 84-82-es hazai siker született.

Hasonlóan szoros találkozókra van kilátás ezúttal is. Az első mérkőzés április 7-én, csütörtökön 16 órától Debrecenben lesz, majd két nappal később, szombaton a Hódtói Sportcsarnokban folytatódik a küzdelem. A harmadik meccs április 12-én, kedden 16 órakor kezdődik Debrecenben, majd amennyiben szükséges, a negyediket április 15-én, Vásárhelyen, az ötödiket pedig április 17-én, Debrecenben rendezik.

A Kosársuli ágán a Cegléd és a Kecskemét már szerdán lejátssza az első mérkőzést, míg az alsó ágon az Újpest és a Békés, valamint a Miskolc és a Győr harcol az elődöntőbe jutásért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.