Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Március 06. 11:58, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

HVG Állásbörze: vasutas állásajánlatok és 50 százalékos utazási kedvezmény

HVG Állásbörze: vasutas állásajánlatok és 50 százalékos utazási kedvezmény

A HVG Állásbörzén a MÁV-csoport saját standján számos állásajánlattal várja az elhelyezkedni vágyókat, a MÁV-START pedig idén is 50 százalékos alkalmi menettérti vasúti kedvezményt nyújt az állásbörzére látogatóknak.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a Budapest-Keleti, -Déli és -Nyugati pályaudvarra, illetve Kelenföldre és Zuglóba.

Idén március 7–8-án rendezik meg a HVG Állásbörzét a fővárosban, a Papp László Sportarénában (1143 Budapest, Stefánia út 2.). Magyarország egyik legjelentősebb karrierrendezvényén – külön standdal és számos állásajánlattal – a MÁV-csoport is jelen lesz, az érdeklődőket a vasúttársaság ajándékokkal és interaktív játékokkal, a hölgyeket március 8-án nőnapi meglepetéssel várja. (A tavaly kiállító több mint kétszáz cég közül a MÁV-csoport nyerte el az állásbörze „Legötletesebb aktivitás” díját.) Az elhelyezkedni vágyók a felkínált pozíciókra a helyszínen – 7-én 10 és 19 óra, 8-án 10 és 17 óra között – vagy ahttp://www.mavcsoport.hu/karrier oldalon jelentkezhetnek.

A vasúttársaság az ország különböző pontjaira, több szakterületre keres munkatársakat. A vállalat hosszú távon számít leendő kollégáira, szakmai fejlődésüket széles körű képzési lehetőségekkel támogatja, de utazási kedvezményt, egészségmegőrző programot, teljes munkaidőt, határozatlan idejű munkaszerződést és változatos elemekből álló béren kívüli juttatást is kínál.

A HVG Állásbörzén való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményre látogatóknak a vasúttársaság 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, ami kizárólag másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon való utazáshoz meg kell fizetni a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra pedig a felárat. A kedvezményes menetjeggyel az utazás legkorábban március 6-án kezdhető meg; a visszautazást legkésőbb március 9-én éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a rendezvény helyszínén történő lebélyegzés után érvényes. A menetjegyek lebélyegzésére a Sportaréna bejáratánál lévő mobilpénztárnál van lehetőség március 7-én 10 és 19 óra, március 8-án 10 és 17 óra között. Ennek elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki, és felszámítja az előírt pótdíjat is.

Az utasok a kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről bővebben a vasúttársaság honlapján (http://www.mavcsoport.hu) tájékozódhatnak, vagy a MÁVDIREKT +36 (1) 3-49-49-49-es telefonszámán kérhetnek további felvilágosítást. Telekom hálózatból hívhatják a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, Vodafone-hálózatból a +36 (70) 499 4999-es számot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.